Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő az autóban, jobb egyben belenyúl a rádió vagy a műszerfal kapcsolóiba, akkor az...?
Kezdődő párkapcsolat, a nő beszáll a férfi partnere autójába. Ha hangosnak találja a zenét, nem megkéri, hogy halkítsa lejjebb, hanem odanyúl, és letekeri. Ha fázik vagy melege van, ugyanígy bánik a fűtés vagy a klíma kapcsolóival.
Csak afféle viselkedéskutatási, pszichológiai szemszögből nézve érdekel, hogy ki, mit gondol. A nő ezzel csak konstruktív, feltalálja magát, nem tehetetlenkedik, hanem megoldja maga, amit tud, vagy éppen ez egy figyelmeztető jel a leuralás első lépéseire, hogy végtére is "vendég" az autóban, de maga intézkedik, nem megkérve vagy legalább tájékoztatva a másikat?
A hőmérséklet tekintetében illik rákérdezni, hogy zavarja-e a másikat ha letekeri/feltekeri. A rádió letekerése teljesen okés.
Semmi uralkodásról nincs szó. Ráadásul ha párkapcoslatban vannak, akkor ne tekintsük már vendégnek:D
A hangerő lecsavarás érthető. Hiszen ha hangos, akkor ordítani kellene, hogy lecsavard. Itt teljesen mindegy, hogy ki a "vendég", őt is megilleti, hogy ne zajban legyen.
A fűtés más. A vezető komfotja az elsődleges. Az utas öltözzön hozzá, ne csavargassa a klímát. Én le szoktam tiltani az ablakokat is. Rövidujjúban szeretek vezetni. Ha valak beszáll mellém kabátban, akkor melege lesz. De ezt szoktam is mondani.
Neveltetés kérdése mindkét oldalról.
A pasi (sofőr) legyen olyan figyelmes, hogy nem ordíttatja a zenét, és tekintettel van az utas komfortérzetére.
Az nő (utas) viszont vegye tudomásul hogy nem a saját autójában ül, tehát ne babráljon semmihez.
Az első kérdezhet (nem fázol? vegyem hallkabbra a zenét?)
a második pedig kérhet(légy szíves halkitsd le, v. kapcsolj fűtést)
Ha erre képtelenek, akkor nem kell egy autóba ülni.
Eleve nem is illek bömböltetni a zenét ha nővel van az ember, hiszen akkor általában beszélgetnek. Ha meg pl melege volt, vagy épp fázott, akkor meg nekem szoktak szólni emiatt.
47F
Hm... érdekes kérdés.Nőknél nekem szimpatikusabb
ha inkább megkéri rá a férfit.Elég durbincs jellemre is vallhat
ha valaki nőként így tesz.Nem 100% de azért intő jel is lehet.
Amúgy meg csak egyre kell figyelni,ha összeér a kezetek,
és az övé jéghideg. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!