Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti ezt hogy oldottátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ezt hogy oldottátok meg, hogy javítottatok rajta? Többi lent.

Figyelt kérdés
A párom és én már majdnem egy éve együtt vagyunk, az a problémám/problémánk, hogy nagyon hamar elélvez. Én úgy gondolom, hogy ez agyi alapon működik, mint ahogy a vizeletet is visszatudjátok tartani, így ezt is tudni kell/ megkell tanulni kontrollálni. Nektek ez, hogy sikerült? Vmi ötlet? Köszi

2013. máj. 26. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen hamar ?
2013. máj. 26. 20:28
 2/13 A kérdező kommentje:
max. 5 perc, de vannak olyan alkalmak is, hogy még ennél is hamarabb.
2013. máj. 26. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem soha nem volt ilyen problémám de valami olyasmit olvastam ahogy mondod. Vizelés közben meg kell szakítani a pisilést és folytatni sokszor. Valami izmokat mozgat meg asszem. Tehát ugyan ez van akkor amikor elmenne akkor megszakítja mint vizelésnél. Sejtelmem sincs hogy ez mennyire válik be vagy mennyire káros. Lehet hogy csak elkéne terelnie a figyelmét amikor közel van ahhoz hogy elélvezzen vagy egy kicsit akkor abba hagyni. Próbálkozhattok még olyan pózokkal mikben kevesebb inger éri az ő nemi szervét talán ez is segíthet.

23/F

2013. máj. 26. 20:30
 4/13 A kérdező kommentje:
De azt azért hozzáteszem, hogy azért van pár alkalom (de az ritka), hogy kb.15-20 perc.
2013. máj. 26. 20:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, és próbáltuk is így már, de volt, hogy egyáltalán nem volt sikere, és volt olyan is, hogy utána fájt neki, mintha magába szorított vna vmit.
2013. máj. 26. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

pozváltások illetve ha az ütem megváltozik pl ha gyorsan zakatol benned akkor lassitsatok le és onnan megitn gyorsitsatok.

Vagy elötte elégitsd ki és utána már minden remekül megy.

2013. máj. 26. 20:32
 7/13 anonim ***** válasza:
fejlessze a PC izmait, gondoljon közben valami lankasztó dologra, esetleg szedjen valami segédanyagot, vagy igyon 1-2 pohárral, bár az hosszútávra nem megoldás
2013. máj. 26. 20:33
 8/13 who i am ***** válasza:
Próbáljátok meg az elszorításos technikát. A pénisz alsó oldalán, a makk pereme egybeolvad a hímvessző törzsével és kb. itt, közvetlenül a makk alatt aránylag erősen megszorítjuk a hímvesszőt, ez meggátolhatja a magömlést. Ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek és kb. 9-18 másodperccel az orgazmus előtt közbelépni. A legjobb, ha egy férfi ezt önkielégítés során tanulja meg kezelni.
2013. máj. 26. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
vagy iktassatok be egy második menetet
2013. máj. 26. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"...mint ahogy a vizeletet is visszatudjátok tartani, így ezt is tudni kell/ megkell tanulni kontrollálni."

egy átlagos ember mondjuk 2-3 éves korára tanulja ezt meg, az alatt, szerinted hányszor kell hugyoznia? mondjuk 2000-szer?... hát hajrá, csak bírjátok :D

2013. máj. 26. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!