Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ezt hogy oldottátok meg, hogy javítottatok rajta? Többi lent.
Hát nekem soha nem volt ilyen problémám de valami olyasmit olvastam ahogy mondod. Vizelés közben meg kell szakítani a pisilést és folytatni sokszor. Valami izmokat mozgat meg asszem. Tehát ugyan ez van akkor amikor elmenne akkor megszakítja mint vizelésnél. Sejtelmem sincs hogy ez mennyire válik be vagy mennyire káros. Lehet hogy csak elkéne terelnie a figyelmét amikor közel van ahhoz hogy elélvezzen vagy egy kicsit akkor abba hagyni. Próbálkozhattok még olyan pózokkal mikben kevesebb inger éri az ő nemi szervét talán ez is segíthet.
23/F
pozváltások illetve ha az ütem megváltozik pl ha gyorsan zakatol benned akkor lassitsatok le és onnan megitn gyorsitsatok.
Vagy elötte elégitsd ki és utána már minden remekül megy.
"...mint ahogy a vizeletet is visszatudjátok tartani, így ezt is tudni kell/ megkell tanulni kontrollálni."
egy átlagos ember mondjuk 2-3 éves korára tanulja ezt meg, az alatt, szerinted hányszor kell hugyoznia? mondjuk 2000-szer?... hát hajrá, csak bírjátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!