Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdéscsomag: Jelenleg hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdéscsomag: Jelenleg hova lenne érdemes elvinni egy csajt randevúra? Véleményetek? Történt már veletek is ilyesmi? Hogy oldottátok meg ha igen?

Figyelt kérdés
Szóval, szokásos: A lánnyal egy osztályba járunk 4. éve. Álmodtam vele és beleszerelmesedtem. De sajnos nem sokat beszélek vele, csak látszatból ismerem. Magamról: a suliból már több lánnyal is kikezdtem, kudarcokat kurdarcok követtek. Nem tudom mi az oka. A legnagyobb alázattal és megbecsüléssel kezeltem őket. Nem vagyok tróger, se facebook függő. Nincsenek rossz szokásaim. Egyszerűen soha nem jön össze a dolog, csak elfordulnak és meg se hallgatnak. Nekik az olyanok jönnek be akik cigiznek, isznak és "nagyfiúst" játszanak? Visszatérve, a lányt már elhívtam randevúra de az volt a kifogása hogy "szerelmi csalódáson van túl". Nem tudom mikor próbálhatnám meg újra, és miként csináljam hogy sikerüljön. Nem lefektetni akarom, nem akarom baromságokba belevinni... Nekem csak egy társ kell mert egyedül elég nehéz az élet. 15/F 173/54
2012. dec. 25. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ha már 4 éve 1 osztályba jártok, de nem sikerült felkeltened az érdeklődését, akkor sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de felejtős, szerintem nem véletlen mondta, hogy nem, még ha nem is szó szerint, de ha mindenképp akarod, akkor ne letámadással kezd... hogy egyből randira hívod, hanem keresd a társaságát, legyél vele legalább beszélő viszonyba, incselkedj vele, vagy tudom én, de szerintem nem fog összejönni sajnálom (de ne hallgass rám)
2012. dec. 25. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Az nem változtathat valamit a dolgon hogy egy másik csoportban van? Egy héten kétszer vagy háromszor találkozok vele? A másik, hol tudnék párt keresni?
2012. dec. 25. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
nincsenek rá fix helyek, de nyilván ki kell mozdulni hozzá
2012. dec. 25. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

ha változtat is szerintem nem sokat, de megvan rá az esély, hogy tényleg szerelmi csalódása volt, de akkor is tartom az előző álláspontomat, hogy ne rohand le a randival, építs ki egy kapcsolatot vele először 1-2 hónap után úgyis eldől, hogy vevő e rád (randira) vagy sem persze ez az idő sem fix, lehet korább később, de semmiképp se erőltesd a dolgot

úgy értem, hogy elég egy nap 1x pár mondat, ne akaszkodj rá, kívülállóként könnyű okosnak lenni tudom, de én ennyit tudok tenni na :D

2012. dec. 25. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez sokat segít!:) Akkor megpróbálom, lesz ami lesz. Ráírok párszor nem erőltetem, majd kisül valami. Köszönöm még egyszer az értelmes válaszokat:)
2012. dec. 25. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!