Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldi lánnyal érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi lánnyal érdemes összejönni?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron ismertem meg egy német lányt,két hétig voltam kint és voltaképpen már akkor belezúgtam. Azóta interneten beszélgetünk néha-néha,úgy érzem én is szimpatikus vagyok neki,a kérdésem az lenne,hogy ha találkoznánk esetleg megint (a közeljövőben nem hiszem) érdemes-e összejönni vele? Úgy érem ritkán találkoznánk,meg olyan furcsán jönne ki,hogy külföldi csajjal járok.

16/f

2012. dec. 18. 21:57
 1/3 Fke ***** válasza:
értelmetlen. dugásra jó, de tartós nem lesz.
2012. dec. 18. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Megtudnátok egymásban bízni ?! Nem vagy ott, nem látod hogy mikor,hol es kivel mit csinál..
2016. jún. 20. 12:39
 3/3 Titusztitusz ***** válasza:
Minek jönne ki furcsán a dolog??? Semmi nincs abbol, ha külföldi csajszi a barátnőd...Az én feleségem is külföldi, immár 23 éve, és nincs soha semmi probléma a dologbol...Sőt...
2016. jún. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!