Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatalabb fiúval érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb fiúval érdemes összejönni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, és én is neki(legalább is szerintem). Nincs senkim, neki sincs. Egy gond van csak, h én 18 vagyok, míg ő csak 16 lesz. Nem azt mondom, érettebb a koránál, de azért fura lenne vele összejönni. Mit gondoltok erről?
2012. nov. 18. 00:22
 1/7 panini ***** válasza:

" érettebb a koránál"

Nem értem a problémát.

Az életkor csak egy szám.

2012. nov. 18. 00:29
 2/7 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Ha szereted érdemes. Ez legyen az utolsó ami számít.
2012. nov. 18. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Én simán összejöttem egy fiatalabb fiúval. 3 évvel volt fiatalabb. No, ő sem volt érettebb a koránál. 2 kemény napot töltöttünk együtt. Ő is egy tipikus gyökérpalánta volt, mint utólag kiderült.

Sosem érdekelt amúgy, hogy fiatalabb, annyira oda voltam érte, meg nem tudom magyarázni miért.

Az a kérdés, hogy téged meg őt zavarja e a kor. Szerintem a szerelemben nem számít a kor, a szív nem az alapján választja ki az embert. Meg azt szoktam mondani, meg kell próbálni mert csak egyszer élünk, mit veszíthetünk. Tapasztalatot pedig mindenképpen szerzünk bármiről is legyen szó.

2012. nov. 18. 00:55
 4/7 anonim ***** válasza:
én megfogadtam, hogy soha többet. nem éri meg, azt hiszed érettebb a koránál, aztán kiderül, hogy olyan, mint a többi
2012. nov. 18. 01:32
 5/7 anonim ***** válasza:

a kor csak egy szám

semmivel nem másabb, mint egy veled egykorú vagy idősebb. ugyanis nem az átlaggal akarsz összejönni hanem egy dott személlyel. és ha a személy más mint az átlag, vagy tetszik neked, akkor lényegtelen a kora.

ugyanilyen alapon lehetne mondani, hogy mindenki csak a saját korával kezdjen ki mert a fiatalabb lányok butábbak.

vannak működő kapcsolatok ahol a férfi a fiatalabb, és van olyan is ami nem. amíg ez a bajod, hogy 2 évvel fiatalabb, majd valaki lecsapja a kezedről, aztán nyafoghatsz, hogy ez túl dagadt az meg túl bunkó.

nem szabad az apróságokból problémát csinálni.

viszont őszintének is kell lenned magaddal, ha te enm tudnád elviselni, ne erőltesd.

2012. nov. 18. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem gyakorlatilag alig volt 18 alatti csajjal dolgom, már gimis koromban is az egyetemista csajokat kerestem, a velem egykorú lányok nem igazán fogtak meg. Általában nem volt akadály a kor, nem is értettem hogy lehet így hozzáállni ehhez, ha működik a dolog akkor teljesen mindegy. És igazából ma is így gondolom, ha megismernék egy komoly gondolkodású 16 éves csajt akivel egy hullámhosszon vagyunk, összejönnék vele. És ugyan ez áll a 26, vagy akár 33 éves nőkre is. Ha tetszünk egymásnak, megvan a kémia és még működik is a dolog, akkor felesleges görcsölni számokon.

23F

2012. nov. 18. 10:03
 7/7 Barbiii07 ***** válasza:
47%

Ha tetszik akkor ne erdekeljen a korkulonbseg. En 16 vagyok es a baratom pedig masfel evvel fiatalabb nalam, megis mar 5 honapja egyutt vagyunk. Neha persze kalok bunko kerdeseket pl hogy hogyan tudok egy fiatalabbal jarni stb de azokkal nem foglalkozom. A legjobb dolog amit tenni tudsz az az hogy kiprobalod. Senkinek nem lesz baja. Meg ha nem is jon ossze, egy par konnycsepp es maris kereshetsz egy masikat :)

Sok szerencset!

2012. nov. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!