Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes lenne összejönni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne összejönni vele?

Figyelt kérdés

Érdemes lenne összejönnöm egy olyan sráccal,akivel külsőleg semmi gond nincs,belsőleg viszont van egy-két olyan tulajdonsága amit én nem birok elviselni egy férfiban...

Elég régóta vagyok már egyedül és talán még így is jobb lenne mint egyedül..

Mi erről a véleményetek?

2012. aug. 3. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Pff, csak azért összejönni valakivel, hogy ne legyél egyedül?? Nagy ötlet!
2012. aug. 3. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:

1 próbát megér, nincs veszteni valód.

Ha nagyon elviselhetetlen, véget vetsz a kapcsolatnak. Legalább tapasztalatot szerzel.:)

3/8 anonim ***** válasza:
Csaj vagy?
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen "csaj" vagyok és 20 éves... nincs szerencsém a kapcsolatokban.Én is úgy vagyok vele hogy egy próbát megér,de attól félek,hogy nem alakul ki bennem érzelem és nem akarom megbántani se az illetőt.
2012. aug. 3. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha csak azért jössz össze vele, hogy ne legyel egyedül nem hiszem, hogy nagy jövője lesz a dolgonak. De végülis meg lehet próbálni.

Szerintem olyat meg szinte lehetetlen találni, akinek nincsenek olyan szokásai/tulajdonságai amik ne zavarnának.

2012. aug. 3. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, olyan nincs hogy semmi ne zavarjon a másikban. De ha már az elején vannak ilyen dolgok, amikor még össze se jöttetek, nem hiszem hogy ez tartós lesz. Egy próbát megér, de ne hitesd el vele hogy szerelmes vagy.
2012. aug. 3. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ne félj a megbántástól, ez az élet. Hosszú távon ő is így fejlődik.

Nem a végcél a lényeg, hanem az oda vezető út!:)

2012. aug. 3. 10:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,még gondolkodok rajta:)
2012. aug. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!