Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes ilyen sráccal összejönni?

Figyelt kérdés
Fiatalabb nálam egy évvel, nagyon bulizós, de jófej, sokat beszél, mindig vannak jó sztorijai, sok barátja van és sok lánnyal is jóba van, sokkal szokott kavarni is, de kicsit bolond meg olyan vicceskedő, viszont velem nagyon kedves sosem bunkó és lenéző (mint néhányan...) én viszont kicsit zárkózottabb típus vagyok hozzá képest de nekem is sok barátom van és szeretek bulizni, de eddig inkább olyan pasikkal voltam akik határozottak, irányítanak..
2012. okt. 31. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted érdemes?
2012. okt. 31. 10:15
 2/7 Honorare ***** válasza:

szerintem ne eroltesd a dolgot!!!

mert annyira nem vagy onallo ,hogy ezt a kerdest magadnak megvalaszold!!!!!!!!

2012. okt. 31. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Végülis mibaj lehet belőle nem? :)
2012. okt. 31. 10:19
 4/7 A kérdező kommentje:
már csókolóztunk is de vele olyan más volt olyan figyelmes volt, de egyébként nem tud olyan jól... mind nem vagyok valami határozott típus nem tudom igazából mi lenne a jó
2012. okt. 31. 10:20
 5/7 anonim válasza:
Szia! :) Én úgy gondolom, hogy ha szereted akkor a kor tök mindegy. Az se baj ha màsabb mint az előző fiúid, mert nem kell mindig fegyelembe lenni. :)) Egykis bulizás és hülyéskedés sosem árt. De arra figyelj hogy komolyan lehet e vele dumálni, mert ha nem akkor az nem lesz egy igazi kapcsolat. A kapcsolatot nem szabad tök komolyan venni, hiszen néhány srác ezért sobja a barátnőjét. Légy olyan amilyen vagy de ne lógj rajta, hagyd hogy a barátaira is maradjon ideje és neked is a tieidre. Ha úgy érzed próbáld meg :)).
2012. okt. 31. 10:21
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :) igazából azóta nem találkoztam vele mióta csókolóztunk de mikor elmentem annyira nézett utánam és olyan furcsán viselkedett, de lehet más lányokkal is szokott ilyet és ha újra találkozunk lehet nem mond majd semmit... és nem tudom általában nem szokta így parázni a dolgokon de valahogy nem tudok belelátni mint amúgy a többsége... szerintetek mit gondolhat rólam?
2012. okt. 31. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátom, az első pár hónap jó volt, aztán mivel én suliba jártam és engem nem engedtek el hajnalig, ezért ő egyre eltávolodott tőlem, meg csak a haverjaival lógótt. Szóval engem teljesen elhanyagolt aztán szakítottunk is. Lehet hogy neked nem így lesz, de én már megjártam olyannal akivel nem hasonlítottunk az ilyen "alap" dolgokban. Egy ideig nekünk is jó volt szép volt, de aztán kijöttek a különbségek.
2012. okt. 31. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!