Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg kontrollálás, vagy a feleségem reagálja túl?
#18 egy órát mindenki ki tud bírni. De nem úgy hogy már előtte várt 4,5-et, és nagyon kell neki.
Rohadjon le a farkad, azt kívánom.
"nem tudtam, hogy ennyire kell neki, oké mondta, hogy nagyon kell, de az messze van még a bevizeléstől, és a testbeszéde se mutatta, hogy olyan szinten kéne"
Te egyszerűen nem vagy normális, de egyáltalán.
"Értem, hogy kellett neki, de szerintem túlzás, hogy egy felnőtt ember így behisztizik, ha kicsit várnia kell. Igaz, hogy nem kellett volna, de amikor végzett odaszóltam neki, hogy olyan mint egy óvodás,"
Már bocs, de nem kicsit kellett várnia. 3 óránál szólt először, és hátra volt még 2,5 óra. És azért szólt, mert már akkor is érezte. És ezek után még órákat várattad. Mondd, te normális vagy? A kicsi az 5-10 perc, max fél óra, és nem több óra b+!
És amikor már összeveszett veled, és megbeszélitek,hogy meg fogtok állni, akkor sem tetted meg, mert már csak negyed óra....persze hogy kiakadt. Ilyen körülmények között baromi sok ez az idő!
Én is voltam már így, hogy nagyon kellett, de nekünk tényleg nem volt lehetőség, és annyira fájt már a hasam, hogy majdnem rosszul lettem. Aztán mire végre eljutottam oda, addigra annyira befeszült a hólyagom, hogy hiába ültem a wc-n, nem akart megindulni. Nagyon rossz volt. Lehet, hogy veled még nem volt ilyen, de a férfiak eleve tovább is tudják tartani a nőknél.
És mindezt azért, mert neked derogált megállni 5 percre egy pihenőhelyen. Nem is értelek, hol van sötét? Ki van világítva, attól nem lesz sötétebb, hogy megálltok.
Egy igazi bunkó paraszt vagy, csak az érdekelt, hogy te nem szívesen állnál még, és telibe lesz..tad hogy ő meg szenved.
És akkor még utána is neked áll feljebb és beszólogatsz neki, hogy óvodás....
Hát az te voltál a történetben, aki retteg megállni, mert sötét van még esik a hó. Szánalom.
A férfiak hólyagja nagyobb mint a nőké. Lehet te tovább birod, a nő biológiailag viszont nem.
Én amúgy már vittem exet kórházba majdnem hólyagrepedéssel szóval nem vicc ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!