Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kontrollálás ha megkérdezem ki az akivel van?
Beszéltem a párommal videón, ő a munkahelyén volt, kérdeztem ki az akit ott látok vele egy légtérben, erre ő kiakadt, hogy mit kérdezősködök, ő nem gyerek, és ne akarjam kontrollàlni.
Csak szerintem nem normális ez?
Szerintem normalis. Jo, nem a "kiakadas", de ezt nem lattuk.
Fura lenne, ha a kollegam elott kene valaszolnom olya kerdesekre a paromtol, hogy ki kicsoda a helyisegben.
Hát így ahogy elolvasom a megfogalmazást "ki az, akit ott látok veled egy légtérben?", nekem is úgy jönne le, hogy arra gyanakszol, valamit csinálok az illetővel a hátad mögött.
Másrészt meg alap, hogy egy videobeszélgetésnél nem kezdjük el a környezetünkben levő embereket mutogatni, kitárgyalni. Szóval ha mégis rákérdezel, az az első gondolatom, hogy valamiért (vajon miért) azonnal nagyon fontos tudnod, ki az illető.
"vele egy légtérben"
Nem csodálom, hogy kiakadt XD
Micsoda munkahelyek vannak manapság, hogy egy légtérben kell lenni kollégákkal. Az erkölcsi fertő netovábbja.
Plusz te mit szólnál, ha téged kitárgyalna a kollégád, aki éppen a csajával/pasijával beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!