Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy csak kontrollálni szeretne?
Azt vettem észre mostanában, hogy olyan, mint ha a barátom irányítana a kapcsolatunkban. Azt mondja nem baj, ha én kevesebbet keresek, úgy is ott van az ő pénze. Csak magáról képes beszélni, arra nem kérdez rá, hogy velem mi van. Nekem mindig meg kell hallgatnom a problémáit, de ha én mondok valamit, arra azt mondja semmiség. Mikor ő van nálam, akkor a tv távirányítója is nála van, nem adná oda nekem.
Telefonál, és ha azt válaszolom neki, hogy nem vagyok otthon, akkor a hangsúlyából azt ítélem meg, mintha nem tetszene neki, de amúgy eddig még nem mondott olyat, hogy baj, ha nélküle megyek valahova.
Kitalálok én is valami programot, és sose úgy megy semmi, ahogy én szeretném.
Lehet hogy ez apróság, de mikor fekszünk az ágyon is, nekem nem sok hely jut.
Volt már rossz kapcsolatban részem, újra nem szeretném.
Jól látod
Ez sem a neked való ember
(másnak sem)
Hasonlóban voltam.. de ott engem vertek is..Ez egy önző alak es kitudja mikor jön ki a a durvább enje
Az ember néha szörnyű tud lenni..hidd el.
Irányítani fog először abban mit gondolj mit mondj
Utánna már abban hogy hova és kivel menj es mikor
Még végül az egész életedet o fogja át venni..
A volt férjem is ilyen volt, csak neki pénze sosem volt, mert elköltötte minden olyan dologra, ami külsőség. De igen, csak az volt jó program, amit ő akart, ha ő nem akart menni mégsem, akkor nem mentünk, nála volt a távirányító, stb.
Én későn vettem észre a dolgokat, plusz végig csalt is, de erre sem jöttem rá csak már 16 év és egy gyerek után. Én elváltam, de így már nehezebb volt.
Ha ilyen érzésed van, szerintem még most lépj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!