Miért van sok olyan szülő, aki 20 felett is szigorúan fogja a gyerekét és kontrollálja, vagy nyomoz, kutat utána?
Esetleg rosszabb.
Szerintem ennyi idősen már úgyis mindegy és csak ront a helyzeten.
Főkeg anyukáktól látom ezt, már már betegesen.
3 opció van az én tapasztalataim alapján: 1. Az anya beteg
2. Anya nehezen fogja fel hogy a gyereke felnőtt
3. A gyerek gyerekesen viselkedik úgymond nem érdemli ki hogy felnőttként kezeljék.
A akit én ismerek a lány kitűnő tanuló, talpraesett, mintagyerek volt. Nem mellesleg szép és bomlottak utána a pasik.
Az anyja folyamat gyanusítgatta, hogy ott akarja hagyni az iskolát, biztos gyereket csinált, drogozik, cigizik stb. Full alaptalanul. Még egy félszem fájdalomcsillapítót is annak nézett.
Idegileg eléggé tönkretette. Meg sajnálta tőle, hogy fiatal.
A pláne amikor két egyes miatt pszichiáterhez vitte...
Meg olyan is volt, hogy altatót kevert az italába, mert lebukott vele másnap.
Szomszédaim, most úgy tudom épp otthagyja az egyetemet.
A többiek már leírták, de az biztos, ha ez a lány saját lábra áll és van egy csöpp esze, megszakít vele minden kapcsolatot.
Addig ne szüljön, ha esetleg hosszú távon tervezi.
20 év felett felnőtt ember, ha nem tetszik az otthoni rendszer, költözés :)
Anyuka hülye, ez tény, de Ő NEM fog változni, lehet nyavikolni a 22 éves FELNŐTT gyereknek, akkor sem, és akkor is kutatni, meg tiltani fog.
A FELNŐTT gyerek ellenben elmehet a szar szituációból, csak ahhoz ki kell lépni a kényelmes lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!