Jogosan érzem azt, hogy a szüleim kontrollálni akarják az életem?
Ha tanulsz még, akkor költözz el koliba, albiba.
Ha már dolgozol, valakivel költözz össze, hogy a fizetnivaló is szétosztódjon, vagy valakikhez költözz oda harmadiknak. Rengetegen keresnek csak egy szobába lakót, mert a többinek már van gazdája.
Szerintem anyukád unatkozik, és rajtad próbálja elütni az idejét.
Vele próbáltál már erről beszélni, hogy ezzel álljon le?
Zárd be a fürdőszobát és a szobát is, amikor bent vagy.
Ha nincs kulcs az ajtóhoz, akkor veszel egy új zárat kulcsokkal kb 2 ezer forintért és kész.
Ha már nem képes kopogni, akkor valahogy ki kell védened, hogy benyitogasson állandóan.
Btw én minél előbb elhúznék innen. Hogy mondhat ilyet egy szülő, hogy ez az ő háza és joga van ott lenni, ahol akar?
Onnantól kezdve, hogy gyereket vállalt tiszteletben kéne tartani, hogy önálló személyiség vagy, téged is megillet, hogy egyedül legyél ha szeretnél. Én sosem tudnék ilyet mondani, hogy ez az én házam. Nem egy albérlőről beszél, hanem a gyerekéről.. Nem is értem.
Anyukád nyilván rohadtul unatkozik, azért lesi minden lépésedet és azért kötözködik.
Ha lenne magánélete, párja vagy barátai vagy hobbija, akkor valószínű kevésbé lenne ilyen. Nem nagyon tudsz mit tenni.
El kell menni picsogás helyett. Én 21 voltam mikor hasonloan kedves mostoha mellöl eljöttem.
28 vagyok, kb azota nem is láttam, de nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!