Engem már kifejezetten irritál, hogy ebben a kategóriában minden harmadik fő kérdésben szerepel a "jogos? , jogosan? " szóhasználat. Ti hogy vagytok vele?
A kulcsszavaknál jogos,jogosan-t írtam be, nem tudom, miért jog jelent meg. :)
Hát igen, a többi hirtelen nem jutott eszembe, mert van még ilyen "sablon szó" bőven.
Kérdező, a jog az legalább - adott helyen és időben - egy megfogható, objektív dolog... ilyen módon ez a szóhasználat legfeljebb értelmetlen az esetek nagy százalékában... "jogos-e, hogy a nővérem kutyája sandán néz rám":)
Az én kedvencem a "normális-e" - könyörgöm, milyen normarendszer szerint, kinek a normái szerint?
Bocs, 1-esnek szólt az előző válaszom, nem a 2-esnek.
Igen, valóban, a jogos-e a helyes, de azt itt nem használják. Azért írtam jogos,jogosan-t. Ha nem ismeri fel a rendszer, akkor szürkén jelenne meg. De ez most mellékes. :)
Mivel a kérdések 90%-át ugyanaz a 3 ember írja, ezért találkozunk ugyanazzal a szóhasználattal, stílussal.
Én már az első két sor után tudom, hogy melyik a kamu, azokkal már nem is foglalkozom tovább.
Ilyen a "jogos" is.
Igen, a kamukérdéseket én is messziről kiszúrom. Az volt a legjobb, amikor addig volt nagy szája a kérdezőnek valamelyik nap DNS-tesztes témában, amikor egymás mellé másoltam neki a totál ellentmondásos válaszait. Annyit írt még, jól van, akkor törlöm a kérdésem.
A lüke azt nem tudta ezek szerint, hogy kérdést ő nem törölhet, max. a listájából. Ő nem látja, de mindenki más igen. Nem jelentettem, de rövid időn belül eltűnt a kérdése, azaz törölték az adminok.
Már eldönteni se tudja az ember, ki van tényleg bajban, és ki szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!