Hogy reagálnál arra ha a párod sokadszorra is olyasmiket venne neked amire kifejezetten megkéred, hogy ne tegye vagy előtte kérdezzen hogy tetszik-e?
Csinosan,nőiesen öltözködő nő vagyok, szoknya, tűsarkú, miegymás.
Páromnak tetszem így is,de rá van kattanva bizonyos fajta ruhákra,kiegészitőlkre,amik nekem nagyon nem tetszenek,kedvéért időnként felveszem,de ennyi.
Már többször kértem,hogy amit kinéz,előtte mutassa meg,ne utólag derüljön ki,hogy se a méret nem jó,se a kinézet.
Első pár alkalommal még azt mondtam aranyos,hogy meglep,még ha inkább neki tetszővel,de már kezdem nagyon unni,főképp hogy azt szeretné hogy hordjam is őket.
Már átbeszéltük sokszor,hogy magától nem vesz ilyeneket,megkérdez,aztán mégse.
Hogy hassak rá?
Hozzáteszem alig 2 éve vagyunk együtt,nem 20 évesek,és a szexuális életünkkel sincs baj.
De ez a mániája kiakaszt.
Legalább vásárol neked! :)
De milyen ruhákat vesz és szeretne látni rajtad?
Szerintem mondd neki, hogy nem szeretnéd megbántani, de neked ez nem a stílusod. Vagy menjetek el kettesben vásárolni!
Olyat ami bőrből vagy lakkból van.
Szépek,de nem az é stiluson.
Nem öltözöm rosszul,miniszoknya,tűsarkú,szexi harisnya,mellkidobós felső,csipke,stb.Átlag pasinak csorog a nyála.
Ő mégis ilyenekbe öltöztetne.Időnként engedek neki,bár inkább nyáron,mert télen ezekbe belefagyni lehet csak.
Nem boltban veszi,neten rendeli.
tudja miket szeretek,egy-egy nagyobb aiakdásom után vesz is olyat ami nekem tetszik,de aztán visszatér ezekhez,amitől én hideglelést kapok.
Szoktunk együtt vásáolni,tudja jól mit szeretek.
Ahogy tudja hogy nem fogok örülni annak ha ilyen bőr vagy hasonlóból levőt vesz,mégis megveszi,aztán jön odaadni bűnbánó arccal.
Eleinte el tudtam olvadni tőle,de már idegesit,hogy tele a szekrény ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!