Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál arra ha a...

Hogy reagálnál arra ha a párod sokadszorra is olyasmiket venne neked amire kifejezetten megkéred, hogy ne tegye vagy előtte kérdezzen hogy tetszik-e?

Figyelt kérdés

Csinosan,nőiesen öltözködő nő vagyok, szoknya, tűsarkú, miegymás.

Páromnak tetszem így is,de rá van kattanva bizonyos fajta ruhákra,kiegészitőlkre,amik nekem nagyon nem tetszenek,kedvéért időnként felveszem,de ennyi.

Már többször kértem,hogy amit kinéz,előtte mutassa meg,ne utólag derüljön ki,hogy se a méret nem jó,se a kinézet.

Első pár alkalommal még azt mondtam aranyos,hogy meglep,még ha inkább neki tetszővel,de már kezdem nagyon unni,főképp hogy azt szeretné hogy hordjam is őket.

Már átbeszéltük sokszor,hogy magától nem vesz ilyeneket,megkérdez,aztán mégse.

Hogy hassak rá?

2012. dec. 12. 11:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
Arra gondoltál már hogy esetleg nem az utcán szeretné látni rajtad ezeket? :)
2012. dec. 12. 11:45
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
10, látom egyre gondoltunk :D
2012. dec. 12. 11:45
 13/30 A kérdező kommentje:

Azok nem,arról volt már szó,be is szereztem pár kelléket,de elég hamar rájött hogy az nem érdekli igazán.

Csak a ruhák,utcán,csak a látvány,semmi perverz.

2012. dec. 12. 11:46
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem,otthon fél perc alatt leszedi rólam,nem akarja otthonra.

És olyan ruhát se amiből bármim kilátszik.

(bár én is furcsálltam,hogy otthonra,szexhez nem,de van ilyen is)

2012. dec. 12. 11:48
 15/30 anonim ***** válasza:
40%

Nem "értem" a problémádat!

Felnőtt nő vagy! Azt hordasz amit akarsz amibe nem érzed jól magad ne vedd fel.

Ha párod ezt nem képes megérteni akkor hagyd ott! Milyen ember már az olyan aki meg akarja mondani a nőjének h mit vegyen fel és mit ne.

Nem az oviba vagy h majd megmondják mit vegyél fel. ÁLLJ A SARKADRA ÉS MONDD MEG NEKI H EZT TE NEM VESZED FEL ÉS KÉSZ :)

2012. dec. 12. 11:48
 16/30 A kérdező kommentje:

Perpil a sarkamon állok,mert megint vett valamit,megmondtam hazamegyek,az egész kerül a kukába ha nem volt képes előtte megkérdezni,hogy mit szólok.

De látom előre a bűnbánó arcát,és sokáig nem tudok rá haragudni.

Főképp hogy ezen kivül nincs igazán hibája,szeretem.

2012. dec. 12. 11:51
 17/30 anonim ***** válasza:
36%
Ez legyen a legnagyobb problémád, hogy a pasid olyanokat vásárol, ami nem tetszik. Látszik, hogy nem voltak még igazi problémáid az életben.
2012. dec. 12. 12:01
 18/30 A kérdező kommentje:

Dehogynem voltak.

Tinikoromtól önálló vagyok,rengeteget harcoltam azért amim most van.elég sok idiótával hozott össze a sors,párom végre normális férfi,akivel el tudom képzelni hogy leélem az életem.Végre nyugi van nagyjából,végre normális életem van.

Csak felbosszant hogy 1-2 havonta mindig beállit valami ilyennel.

Arra van ez az oldal,hogy a kisebb problémákra is segitsünk egymásnak megoldást találni.

2012. dec. 12. 12:05
 19/30 anonim ***** válasza:
Azért nem kellene a pénzt feleslegesen szórni, akármennyi is van.
2012. dec. 12. 12:05
 20/30 anonim ***** válasza:
29%
nem vagy te egy icipicit beképzelt?
2012. dec. 12. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!