Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál arra ha a...

Hogy reagálnál arra ha a párod sokadszorra is olyasmiket venne neked amire kifejezetten megkéred, hogy ne tegye vagy előtte kérdezzen hogy tetszik-e?

Figyelt kérdés

Csinosan,nőiesen öltözködő nő vagyok, szoknya, tűsarkú, miegymás.

Páromnak tetszem így is,de rá van kattanva bizonyos fajta ruhákra,kiegészitőlkre,amik nekem nagyon nem tetszenek,kedvéért időnként felveszem,de ennyi.

Már többször kértem,hogy amit kinéz,előtte mutassa meg,ne utólag derüljön ki,hogy se a méret nem jó,se a kinézet.

Első pár alkalommal még azt mondtam aranyos,hogy meglep,még ha inkább neki tetszővel,de már kezdem nagyon unni,főképp hogy azt szeretné hogy hordjam is őket.

Már átbeszéltük sokszor,hogy magától nem vesz ilyeneket,megkérdez,aztán mégse.

Hogy hassak rá?

2012. dec. 12. 11:30
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Miért lennék?
2012. dec. 12. 12:54
 22/30 anonim ***** válasza:
Most álszerénykedjen, ha úgy gondolja, hogy jól néz ki?
2012. dec. 12. 13:01
 23/30 anonim ***** válasza:
16%
én sem nézek ki rosszul, mégsem írok magamról olyat h milyen kiba.szott jó nő vagyok
2012. dec. 12. 13:03
 24/30 A kérdező kommentje:
Azért irtam le hogy nézek ki,hogy ne az legyen az első gondolata mindenkinek,hogy tuti bűnronda vagyok,azért akar "szépen" öltöztetni(kinek mi a szép).
2012. dec. 12. 13:04
 25/30 anonim ***** válasza:
70%

Most mit kell kötözködni azon, hogy a kérdező mit gondol a kinézetéről meg mit nem?

Feltett egy kérdést, hogy hogyan szoktassa le a párját olyan cuccok vásárlásáról, amit úgy sem hord, nem értem mi olyan nehéz abban, hogy erre válaszoljanak.

Kérdező: szerintem állj elé és egyszer és mindenkorra jelentsd ki, hogy ha legközelebb is hazaállít valami bőr/lakk/egyéb cuccal, akkor nem hogy hordani nem fogod, de rögtön megy a kukába, szóval ne vesztegesse a pénzét. Valószínűleg nem fog neki jól esni, de az ilyen cuccok tényleg drágák, és ha célja sincs, hogy veszi őket, akkor ne tegye, főleg, ha már van több, mint elég.

2012. dec. 12. 13:12
 26/30 anonim ***** válasza:
60%

A kedvetekért átolvastam újra az egészet.

A kérdező csak azt írta le hogy szépen ÖLTÖZKÖDIK, nem pedig azt hogy ő maga szép.

Ebben az ég világon semmi egoizmus nincsen.

Az irigykedők dugják el otthon a tükröt, és ne szerencsétlen kérdezőt zaklassák.

2012. dec. 12. 13:15
 27/30 anonim ***** válasza:

Még nem kérdezted tőle, hogy miért vesz ilyen ruhákat, miért tetszenek ezek neki? Írtad, hogy olyan ruhát is vesz, amiből nem látszik ki mindened, nem gondolod, hogy "takargatni" akarja a tested? Lehet, hogy nem nézi jó szemmel, hogy boldog-boldogtalan látja a melleidet. Nem ismerjük a párod, csupán találgatni tudunk.

Egyébként azon az oldalon nincsenek ilyen férfiruhák? Meglephetnéd te is őt párszor :) vagy vegyél vmi rózsaszín inget (persze, ha utálja ezt a színt férfiakon), és akkor add oda neki, amikor ő is átnyújtja az ajándékod :) gondolom, egy idő után rájön a lényegre :D

2012. dec. 12. 13:28
 28/30 A kérdező kommentje:

Azért vesz ilyet,mert ezek tetszenek neki,ilyen egyszerű.(és reméli hogy én is megszeretem őket)

Azt hogy takar a ruha,nem úgy értettem,hogy garbószerűen,hanem hogy nem szexhez valóak,hanem utcára felvehetőek,de nem takarnak többet mint azok amiket hordok.

Úgy is mondhatnám,hogy akár ugyanazt is megvenné ami ost van rajtam szövetnadrág és pamutfelső csipkével,ha bőrből lenne.

2012. dec. 12. 13:34
 29/30 anonim ***** válasza:
65%

Én rocker lélek vagyok. Szeretem a natúros ruhákat, a feketét és a pirosat.

Párom ezt unta meg rajtam. Kaptam már tőle rózsaszín papucsot, olyan nacit, amiből a fél fenekem ki van. A papucsot el sem fogadtam, megmondtam, hogy "bocs, de ezt az életben nem fogom fölvenni". Nagyon meg sértődött. De túl tette magát rajta. A nadrágot 1x-2x felvettem, de lényegében nem hordom. Ott lapul a szekrény alján.

Nyúltam már án is mellé, amikor neki vásároltam. Ő sem hordja azt a pólót. Befogta pizsamának, vagy munkásruhának.

Ha együtt megyünk vásárolni, akkor közös megehyezéssel vehet nekem ruhát. (bugyit vehet/vesz nekem egyedül is)

Amikor meg fel akar öltöztetni, válpgasson a szekrényből.

Ha udvariasságból mégis csak hordod amiket kapsz tőle, akkor ne csodállkozz, h nincs változás.

Nekem is van jó pár ruha, amit szivesen látnék a páromon. Ő meg inkább kiszaladna a világból, csak nehogy fel keljen venni. Pl.: kockás ing, vagy egyéb más ing, selyem pizsi. Ő így önmaga és kész.

Vegyél neki te is valamit ami nem tetszik neki. Úgy sem fogja hordani és akkor példállózhatsz azzal amit te kaptál tőle, h miért nem hordod. De tényleg ne hord. Mert akkor azt fogja hinni, h csak üres szövegelés az, h nem a te ízlésed.

2012. dec. 12. 15:12
 30/30 anonim ***** válasza:

ha finoman nem megy akkor kénytelen leszel nyersen

visszaadod neki, a kukába dobod

vagy bevágod a szekrénybe

vöröskereszt

szétvágod

2012. dec. 12. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!