Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem már kifejezetten irritál...

Engem már kifejezetten irritál, hogy ebben a kategóriában minden harmadik fő kérdésben szerepel a "jogos? , jogosan? " szóhasználat. Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Most is végignéztem az első oldalt, kb. 5-ször láttam. Valaki elkezdte (nem is olyan rég), most meg szinte divat lett. :) Falra mászok tőle. Eleve nem jogos, ha már így teszik fel a kérdést, de megerősítést várnak. Sokszor elmegy a kedvem a válaszadástól.

2017. jún. 28. 17:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Ha irritál, van élet a gyakorin kívül is.
2017. jún. 28. 18:46
 12/23 anonim ***** válasza:
72%

Ö tényleg nem tudja törölni, de itt kérheti a kérdése törlését és 5 perc múlva megteszik.

Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A múltkor egy nagyon pofátlan kamusnak beígértem, hogy kitiltatom, 3 perc múlva nem volt a kérdés sehol.:D

2017. jún. 28. 18:50
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
Egyszerűen nem tudnak a magyarok magyarul. Szégyen, de ez van.
2017. jún. 28. 19:10
 14/23 A kérdező kommentje:

11! Nem én nulláztalak le, mielőtt azt gondolnád. Eddig mindenkinek ment a zöld, mert látom, nem csak engem zavar.

Tényleg nem érted a lényeget?

2017. jún. 28. 19:19
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem zavar. Sőt, kifejezetten szeretem a jogos-e, kinek van igaza típusú kérdéseket.
2017. jún. 28. 19:24
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Felháborodásod jogos.
2017. jún. 28. 19:37
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Én is szeretem a tényleg jogi kérdéseket. De amikor "jogosan érzi-e úgy, hogy...", akkor kész vagyok...
2017. jún. 28. 19:38
 18/23 A kérdező kommentje:

15-ös! Elhiszem, én is olvasgatok, de legyen már egy kicsivel több szókincsük. Nézd vissza, minden harmadik-negyedik-ötödik kérdésben szerepel.

Csak ezért írtam ki a kérdést. Más szándékom nincs vele.

2017. jún. 28. 19:47
 19/23 anonim ***** válasza:
37%
és akkor mi van? válaszolj és kész, ne a stilisztikát nézd..
2017. jún. 28. 19:55
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem hittem, hogy te voltál, nem is érdekel, hogy mennyi. Itt szokás fűt-fát lepontozni minden kérdésnél.

Egyébként egy embernek lehet nagy a szókincse attól, hogy itt minden harmadik-negyedik ugyanazt a kifejezést használja. Ez a leggyakoribb, legegyszerűbb kifejezés arra, amit kérdezni akarnak. Te mégis hogyan kérdeznéd, ami nem fordul itt elő gyakran, de mégsem nyílik tágra az olvasók szeme, hogy jé, valaki ezt így mondja?

2017. jún. 28. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!