Engem már kifejezetten irritál, hogy ebben a kategóriában minden harmadik fő kérdésben szerepel a "jogos? , jogosan? " szóhasználat. Ti hogy vagytok vele?
Ö tényleg nem tudja törölni, de itt kérheti a kérdése törlését és 5 perc múlva megteszik.
Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu
A múltkor egy nagyon pofátlan kamusnak beígértem, hogy kitiltatom, 3 perc múlva nem volt a kérdés sehol.:D
11! Nem én nulláztalak le, mielőtt azt gondolnád. Eddig mindenkinek ment a zöld, mert látom, nem csak engem zavar.
Tényleg nem érted a lényeget?
15-ös! Elhiszem, én is olvasgatok, de legyen már egy kicsivel több szókincsük. Nézd vissza, minden harmadik-negyedik-ötödik kérdésben szerepel.
Csak ezért írtam ki a kérdést. Más szándékom nincs vele.
Nem hittem, hogy te voltál, nem is érdekel, hogy mennyi. Itt szokás fűt-fát lepontozni minden kérdésnél.
Egyébként egy embernek lehet nagy a szókincse attól, hogy itt minden harmadik-negyedik ugyanazt a kifejezést használja. Ez a leggyakoribb, legegyszerűbb kifejezés arra, amit kérdezni akarnak. Te mégis hogyan kérdeznéd, ami nem fordul itt elő gyakran, de mégsem nyílik tágra az olvasók szeme, hogy jé, valaki ezt így mondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!