Kinek van igaza? Jogosan szólt rám az anyósom?
Ez az első nyár, hogy dolgozom mióta megszületett a kislányunk. Egész jól meg tudjuk oldani a dolgot, mert mindkét nagymama besegít, de néha a párom unokatesója is vigyázz rá. Hetente 2-3 napot és ilyenkor persze pénzt is adunk neki. Viszont, ha valami programra mennek akkor azt csak a lányunkét álljuk pl: voltak már moziba, állatkertben, úszni, fagyizni.
Anyósom ma megkért, hogy ne kérjem ilyenre vagy fizessem ki a lány részét is, mert nem áll jól anyagilag.
De ha fizetünk neki alapból akkor miért is kellene költőpénzt is adnunk?
Ha valakinek babysittere van akkor hogy szokás az ilyesmit intézni?
Nem szeretnék ebből családi vitát, csak kiváncsi vagyok kinek milyen véleménye van az ilyen lehúzásokról?
Anyosodnak van igaza.
Te azt hogy gondoltad, hogy tessek itt a fizetesed, de szepen arra fogod kolteni, hogy elviszed a gyerekem a moziba.
Megis te mit szolnal, ha a fonokod odaadna a beredet ugy, hogy itt a fizetesed de ebbol ezt meg azt vagy koteles fizetni????
A sogornod megdolgozik a penzert, az a munkaja, hogy vigyaz a gyerekre, amiert penzt kap. Es majd szepen eldonti, hogy a sajat fizeteset mire kolti.
Szerintem illene a lány részét is fizetni, mert nem a saját szórakozásáról van szó, hanem a gyerekeket miatt vannak ilyen költségek.
Az nem jogos, hoyg adtok neki X összeget, hoyg a gyerekkel foglalkozzon és közben jó részét ki kell hogy adja azokra a programokra, ahová a gyerekkel megy. Vagy ne várjátok el töle, hogy bárhová is menjen a gyerekkel, ami pénzbe kerül.
Azért az túlzás, hogy robotol. Nem házvezetőnő :)
De nagyrészt én kérem, hogy csináljanak valamit, ne csak a lakásban legyenek, de ők ketten találják ki a programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!