Jogosan akadt ki az anyósom? Külön élünk férjemmel, értelemszerűen külön konyhát is vezetek.
Ha amúgy is sokat főztél, miért nem mondtad nekik, hogy jöjjenek ők?
De ha nagyon akartál volna menni, meg lehetett volna oldani. Le lehet a kész kaját is fagyasztani. Én pl. nagyon örülök, ha anyám vagy anyósom meghiv, mert akkor szinte egész héten nem kell főznöm. Ilyen apróságon kár vitatkozni és összeveszni.
Szerintem sem olyan jelentős a dolog-többféle megoldás van-de a lényeg,hogy nálatok otthon egyetértés van,mert ez a legfontosabb.
Mondjuk én inkább betettem volna mindent a hűtőbe,megmarad holnapra,mert egy meghívásos ebédre szívesen elmentem volna,de ez az én véleményem.-de persze az lenne az optimális,amit írsz,hogy szóljon előre,mert akkor nem főzöl nyílván.
Majd megbékél. Teljesen igazad van, egy vasárnapi ebédmeghívást is illik közölni legalább szombat este. Az hogy nem akartad a ti kajátokat pocsékolni, azt meg fogadja el, mert a mai árak mellett...na mindegy, majd kiheveri. Ha nem, akkor nem is ez a baja veled.
De neked legalább főz anyós, az enyémet meg én etetem, mert még főzni is lusta.
Szerintem a kajat nyugodtan eltehetted volna masnapra, igaz. De azert nem jo, hogy az utolso pillanatban szol oda nektek, mert teljesen mashogy keszul az ember, mar vasarnap reggel mashogy kelsz fel, ha tudod hogy nem kell fozni.
Teljesen igazad van, mert valoszinu gondolkozott, hogy meghivjon e benneteket, vagy inkabb megse. Ha annyira tudta elore, hogy ti atmentek hozza, akkor miert nem szolt.
Gyerekes a viselkedese, es csak sajat maganak csinal stresszt az ilyen viselkedessel.
Igazad van, nem rangathat benneteket ugy ahogy gondolja. Szerintem unatkozik, ezert a duzzogasa.
Jo, hogy nincs nagyobb problemaja, mint egy vasarnapi ebeden kiakadni, hat eleg szomoru mondjuk.
O, hogy oda ne rohanjak. Elment otthonrol??? Hat ezzel a sajat maga egyszeruseget fejezi ki. Kulonben amugy milyen a kapcsolatotok? Joban szoktatok lenni, vagy amugy is szeret furkalodni?
Hat, te tegyel ugy, mintha semmi sem tortent volna, olyan a mama mint egy ovodas! Hiaba, azt mondjak, az oregkor a 2. gyerekkor, na milyen igaz!:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!