Mit kezdjek a férjemmel? Igy neked sem kellene a segitség?
A férjem segiteni akar a házimunkában.Az ő feladata a mosás,nem akartam de nem tudok ellene mit tenni.Mindent ősszemos mindennel de ebbe már beletörődtem,ez van.
Most átvette az irányitást a konyhában.Este vacsi után ő mosogat,ami jó is lenne ha nem tartana egy óra hosszáig és nem oktatna folyton hogy igy kell csinálni.9évig a konyha közelébe nem ment mostmeg egy nap egyszer elmosogat és ő csinálja jól.Van egy kislányunk,melette abból áll a mosogatásom hogy gyorsan elmosom a szennyest letörölöm a konyhapultot és annyi.
Ő elmosogat,eltörölget,kifényesiti a pultot mindent baromi hosszú ideig addig engem szétcsesz az ideg mert persze tarsam távol a lányt addig.Mostmár ő veszi a mosiszert mert én hülye vagyok hogy a drágát veszem az olcsó is jó(fele annyi ideig elég,nem viszi le rendesen a tányérokról a koszt)
Mit csináljak vele?ha azt mondom ne segits akkor tuti bedurcizik és azt mondja házisárkány vagyok,ha továbbra is igy marad bekattanok tőlle.te mit tennél?
engem amikor a párom oktatni próbált olyan dolgokban amit előtte soha nem csinált akkor leordítottam a fejét hogy nem vagyok hülye, vagy fogyatékos, de ha gondolja én is megtudom neki mutatni hogyan fesse ki a szobát.
Azóta nincs gond.
1.
32éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!