Mit kezdjek a férjemmel? Igy neked sem kellene a segitség?
A férjem segiteni akar a házimunkában.Az ő feladata a mosás,nem akartam de nem tudok ellene mit tenni.Mindent ősszemos mindennel de ebbe már beletörődtem,ez van.
Most átvette az irányitást a konyhában.Este vacsi után ő mosogat,ami jó is lenne ha nem tartana egy óra hosszáig és nem oktatna folyton hogy igy kell csinálni.9évig a konyha közelébe nem ment mostmeg egy nap egyszer elmosogat és ő csinálja jól.Van egy kislányunk,melette abból áll a mosogatásom hogy gyorsan elmosom a szennyest letörölöm a konyhapultot és annyi.
Ő elmosogat,eltörölget,kifényesiti a pultot mindent baromi hosszú ideig addig engem szétcsesz az ideg mert persze tarsam távol a lányt addig.Mostmár ő veszi a mosiszert mert én hülye vagyok hogy a drágát veszem az olcsó is jó(fele annyi ideig elég,nem viszi le rendesen a tányérokról a koszt)
Mit csináljak vele?ha azt mondom ne segits akkor tuti bedurcizik és azt mondja házisárkány vagyok,ha továbbra is igy marad bekattanok tőlle.te mit tennél?
A férjem is házias, bár ő hajlandó a kritikát is meghallgatni. Tény, nem cseszem le érte, de ha mondjuk koszos maradt egy tányér a mosogatás után, akkor visszateszem a mosogatóba. Ha észreveszi, megmutatom az okot, de szó nélkül elmosom megint.
Mosógéppel nem volt jó barátságban, de egyszer leírtam neki egy papírra, hogy melyik program mit tud, mit hány fokon lehet mosni, egyszer közösen válogattuk szét a ruhákat. Azóta megy neki, ha valamiben bizonytalan, akkor odahív.
De pl. hajtogatásban verhetetlen, milliméteres pontossággal hajtogat, nekem egyszerűen nincs kézügyességem hozzá. De én is elfogadom az erre vonatkozó kritikát. Javasolta, hogy vesz hajtogatást segítő műanyag lapot - örömmel vettem, mert ha már kézügyességem nincs, használok segédeszközt.
De nagyon értékelem benne, hogy bármit hajlandó megcsinálni. Mivel jelenleg úgy tűnik, hogy most kezdek új munkahelyen, az övé pedig most fog megszűnni, felajánlotta, hogy átveszi a háztartást, ha nagyon unatkozik, akkor megoldja a régóta aktuális festést is. Nekem baromi nagy segítség lenne, pláne hogy jól főz és nagyon szépen takarít.
Te jó ég...!
Javaslom a "nők elsárkányosodásáról" szóló könyvet.
Minek állsz fölötte és nézed, ahogy kifényesíti a pultot?! Menj be, ülj le játszani a kislányoddal, majd visszajön a férj a szobába, ha végzett. Az egész probléma nem arról szól, hogy mit csinál a férjed és hogyan, hanem arról, hogy Téged szétcsesz az ideg. Na ezen kéne változtatni, nem azon, hogy a férjed hogy törli le a pultot, és 10 másodperc alatt van-e kész vele, vagy 60.
Olvasd át újra, amit leírtál, és gondolj bele, tényleg megéri ezen ennyire fennakadni...?
*Egy férfi sem kezd házimunkába otthon ok nélkül.
Mert az biztosan nem lehet ok, hogy segíteni akar, mert szeret, és meg akarja könnyíteni a dolgodat, hogy utána együtt lehessetek a fennmaradó időben? Mert ha ketten végzik a munkát, fele idő alatt elfogy.
Az enyém ezért csinálja. Több idő marad szexre, és nem vagyok hulla nap végére. :)
ma 10:13
Szerintem nem csak a kérdező nem tiszteli, de a válaszolók zöme sem. Az egyik leordítja a fejét, a másik összeesküvés elméleteket gyárt ááááá. Ha egésznap döglene a tv vagy a számítógép előtt az lenne a baj. Szerintem mi nők jó módunkban azt se tudjuk már mit csináljunk.
10:13
Igen szeretem a férjem,lehet az indulattól tünik ugy a hozzászólásom minta nem tisztelném eléggé.
Régebben olyan szépen müködőtt köztünk ez a dolog,okés a mosás az sosem de ráhagytam.
Egyik válaszoló kérdezte miért teszi,sejtem az okát és lehet emiatt van bennem ez a düh.
1. Vagy te pakold tele a mosógépet és akkor jó cuccok vannak benne.
2.Vagy mosd össze a kedvenc ruháját valamivel amitől más színű lesz.
A mosogatást nem értem miért, baj a sokáig tart had babráljon vele.
3.Vagy amíg ő mosogat addig te moss...
Véleményem szerint ha csak segitségről lenne szó és valóban segiteni akarna akkor ugy csinálná a dolgot hogy annak én is tudjak örűlni.
ja és 9évig nem számitott hogy van elmosogatva?9 évig nem volt baj hogy nem törölgettem el a tányérokat hanem megvártam mig megszárad és elpakoltam?
A mosogatást nem értem miért, baj a sokáig tart had babráljon vele.
Azért baj mert közben bent ordit a gyerek hogy apaaaaaaa és engem meg szétcsesz az ideg.
Imádja az apját,alig várja hogy vele foglalkozzon,hiába probálom lekötni,egész nap én vagyok vele,normális hogy az apját akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!