Mit kezdjek a férjemmel? Igy neked sem kellene a segitség?
A férjem segiteni akar a házimunkában.Az ő feladata a mosás,nem akartam de nem tudok ellene mit tenni.Mindent ősszemos mindennel de ebbe már beletörődtem,ez van.
Most átvette az irányitást a konyhában.Este vacsi után ő mosogat,ami jó is lenne ha nem tartana egy óra hosszáig és nem oktatna folyton hogy igy kell csinálni.9évig a konyha közelébe nem ment mostmeg egy nap egyszer elmosogat és ő csinálja jól.Van egy kislányunk,melette abból áll a mosogatásom hogy gyorsan elmosom a szennyest letörölöm a konyhapultot és annyi.
Ő elmosogat,eltörölget,kifényesiti a pultot mindent baromi hosszú ideig addig engem szétcsesz az ideg mert persze tarsam távol a lányt addig.Mostmár ő veszi a mosiszert mert én hülye vagyok hogy a drágát veszem az olcsó is jó(fele annyi ideig elég,nem viszi le rendesen a tányérokról a koszt)
Mit csináljak vele?ha azt mondom ne segits akkor tuti bedurcizik és azt mondja házisárkány vagyok,ha továbbra is igy marad bekattanok tőlle.te mit tennél?
Örülnék neki, mint majom a farkának.:-))) De komolyan! Ha beleolvasol itt a kérdésekbe, 10-ből 9,9 arról szól, hogy a férj otthon döglik a tévé, vagy a gép előtt munka után, az asszony pedig mos, főz, takarít, mosogat, gyereket nevel.
Ne mondd neki azt, hogy ne segítsen, és ne drámázz azon, hogy hosszabban elszöszmötöl azzal, amit te pikk-pakkra megcsinálsz. Neki így jó, akkor csinálja! De legalább csinálja. A szennyest pedig válogasd szét úgy, ahogy szerinted mosni kellene, és kérd meg, hogy így rakja a gépbe.
"Már arra is gondoltam hogy rászabadítom a gyereket mikor a konyhába van,na attól tuti elmenne a kedve,csak abból meg balhé lenne amit nem akarok."
Ne haragudj, de úgy veszem észre nálatok más problémák is vannak. Ennél súlyosabbak...
Egy férfi sem kezd házimunkába otthon ok nélkül. Nekem ez gyanús. Miért csinálja, ha eddig nem?
Talán hallott valakitől valamit, hogy panaszkodtál rá, amiért nem csinál semmit? Azért akar segíteni, mert fél, hogy elveszít, vagy más az oka? Ezt kéne kideríteni, mert több, mint szokatlan.
Bar en sem vagyok egy teregeto muvesz de azt azert nem ertem,hogy lehet rendszeresen osszemosni ruhakat.Evente egyszer en is osszemosok valamit de szerintem az szwellemi fogyatekos aki nemk erti meg mit mivel szabad mosni.Nem olyan nagy ordongosseg.
Leulnek vele megbeszelni bar nem fog neki jol esni tui.
30/F
Kérdező, te szereted és tiszteled a férjed?
Mert a hozzászólásaidból úgy tűnik, mintha inkább egy cselkvőképtelen gyereknek tekintenéd, mintsem egyenrangú társnak.
Mosás.
Van két szennyesládánk,egyibe raktam(azért multidő mert semmi értelme)a szineseket a másikba a fehéreket.persze igy tőbb idő mig megtelik egy gép ezért ő kiszedi és mindent berak a gépbe.nem számit hogy konyharuha ősszekerül az én fehérnemümmel,mit számit kimossa.
Szépen kértem 100X hogy hagyja rám,ez igy normális,másoknál is van szennyestartó abban a szennyes,de ő szerinte hülyeség.
Itt nem az a gond hogy ő elmosogat,az a gond hogy közben a gyerek az apjával akar lenni nekem meg távol kell tartani a konyhátol mert az apja szöszöl.Én ugy mosogatok hogy ott a gyerek,fel akar mászni rám,egyik szemem álladoan rajta van nehogy valami baja legyen.Igy igyekszem minnél hamarabb tulleni a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!