18 hetes terhes vagyok. Ma tudtam meg h kukacost hordok a pocakban. :DKellene egy kis segítség, mert a férjemmel nem nagyon jutottunk eddig se dűlőre fiú nevekkel. Légyszí írjátok le ki milyen nevet adna?
Szia! Nem vagy egyedül! Múltkor végig néztük az összes fiú nevet és még elképzelésünk sincs!
Milyen vezeték névhez keresel nevet?
Mi is hasonló helyzetben voltunk a férjemmel. Kislány nevünk volt, de kisfiú még lehetséges variáció sem. A 12. heti uh-on már megtudtuk, hogy kisfiú s akkor kezdtük el nézegetni a fiú neveket. Ahogy olvasgattam a lehetőségeket az egyik név olvasásakor valami megmagyarázhatatlan melegséget éreztem. Mivel megállapodtunk a férjemmel, hogy ha kislány akkor én, ha kisfiú akkor ő nevezi el, így megemlítettem neki A Nevet, s másnap már boldogan emlegettük nevén a kis pocaklakónkat. Szóval a neve: Berta Benett :)
Nézegess neveket és hagyd, hogy a kisfiad válasszon :)
Bőven van időtök:)
Ne kapkodjátok el a névválasztást. Keresgéljetek, "ízlelgessétek" a neveket. Ha már csak 3-4 marad a rostán, akkor érdemes itt kérdezni... Bár szerintem akkor sem, döntsön a szülő, ne mások:)
Minden jót nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!