Hogy diétázzam egy kicsit? Egy kis segítség kellene?
Elég sokat híztam a terhességem alatt és előtte egy pár hónappal is.
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy alapból hízékony vagyok, viszont 7 éve leadtam 20 kg-ot,amit eddig tartottam. Na most én buta, úgy gondoltam,hogy ha babát várok,akkor ehetek nyugodtan.
Azon kívül,hogy öltözködni alig tudok, minden oké. A vércukrom tökéletes, minden értékem jó.
A mai uh-on viszont ducibb a babám,mint kellene! 28 hetes vagyok és 1,3 kg a bébi.
A doki mondta,hogy egy picit diétázzak. De hogy? Én nagyon tudok diétázni, de elég keményen, amit most nem csinálhatok ugye.
De akkor mit csináljak?
Mozogj, menny sétálni, meg csinálj kismama tornát. Ha éhes vagy inkább egyél gyümölcsöt (ne banánt, hanem mondjuk almát), meg levest, vagy igyál meg egy nagy pohár vizet, meg persze a vacsora ne sültkrumpli szalonnával legyen, hanem mondjuk egy szelet kenyeres szendvics. Én is hirtelen elkezdtem felszedni a kilokat (minde héten 1-1.5kg) és ezzel a módszerrrel sikerült legalább heti 500g-ra csökkenteni a hízást:-)!
Sok boldogságot!
27hkm
Mi köze a baba hízásának a tiedhez?Miért duci 1,3 kg val enyém 30 hetesen 1770 gr és nem mondták hogy diétázzak,pedig 10kg hiztam eddig.De attol hogy te diétázol mért fogyna le a baba?Valamit fére értettem szerintem.
Bocsi.
Köszi!
Na erre pont rákérdeztem. Mármint,hogy cukor diétázzák-e. Annyit mondott a dokim,hogy nem kell ennyire drasztikus diéta.
Na mindegy, most megpróbálom,hogy nem vacsorázom csak gyümölcsöt, joghurtot stb. és teljesen elhagyom az édességet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!