Segítség. Mit csináljak? Tegnap lett pozitív a terhességi tesztem, meg ma erősebb és most látom, hogy barnázok?
Figyelt kérdés
Most kiszámoltam a 25. napon vagyok, 27 napos a ciklusom, félek, hogy elmegy a baba!!! Ha ez beágyazódás, akkor, hogy lett pozitív már tegnap is a tesztem, igaz halványan, ma már erősebben?!!! Segítsetek!!!2011. szept. 13. 13:38
1/6 anonim válasza:
ne izgulj, én is barnáztam, sőt vérezgettem a 14. hétig és most itt ül az ölembe a 3 hónapos babóm, pedig semmit sem kaptam ezekre, és nem is pihentem. Biztos minden rendben lesz csak légy pozitív
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2011. szept. 13. 13:48
3/6 anonim válasza:
Én is barnáztam, sőt én azt hittem menstruálok, mert a mensi időpontjában, mintha megjött volna, de másnap semmi, utána pedig barnázgatás. Aztán 3. nap csináltam tesztet, akkor + lett. A barnázás szépen lassan abbamaradt (kb.2 nap). Addig talán nincs gond, ameddig nem vérzel, de ha megnyugtat, inkább menj dokihoz, tudod a gyakori kérdések nem szentírás! Nem lesz semmi gond, csak pozitívan! Jó egészséget!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már reggel meg délben is vettem be Magneb6-ot, este is fogok!!! Most olyan ez a barnázás, mintha a mensi utolsó napján lennék, remélem elmúlik és nem lesz rosszabb!!! Köszönöm a válaszokat!!! Jöhet még válasz!!!
2011. szept. 13. 15:13
5/6 anonim válasza:
Én sajnos nem tudok olyan pozitív dolgokat mondani, mint az előttem lévők. Nekem sajnos korai spontán vetélés lett a barnázás vége. Én azt ajánlom minél előbb keress fel nőgyógyászt, hátha tud segíteni. Nekem mondjuk azt mondták, hogy ilyen kis terhességnél nem tudnak még mit tenni. Lehet, hogy ez is "csak" dokifüggő. Az első terhességemnél Utrogestant kaptam barnázásra, de akkor csak a 8. héten kezdtem. Most ismét babát várok és nem tapasztaltam semmi ilyesmit szerencsére.
De ne ijedj meg, mert lehet ez a menzesz helyett is, úgymond a szervezeted emlékszik, hogy most meg kellene jönnie.
Kívánom Neked, hogy minden rendben legyen! Próbálj meg csak pozitívan állni a dolgokhoz és elképzelni, hogy a baba igenis veled kell hogy maradjon!
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap aztán abba maradt a barnázás, nem volt sok, de megijedtem, azért továbbra is szedem a 3*1 Magneb6-ot!!! Holnap nem kéne, hogy megjöjjön, meg még 9 hónapig!!! :)))
2011. szept. 14. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!