Kismamik nektek melyik hétben kezdődött a terhességi légszomj és milyen érzés? Hogy lehet segíteni rajta? 21hkm
nekem a fiammal nem volt egyáltalán,pedig tul is hordtam.
most sem jelentkezett még, remélem nem is fog. 22hetes vagyok
Nálam még nem jelentkezett, mondjuk nekem amúgy is mindenki azt mondja, még a doki meg a védőnő is, hogy lent van a hasam.
Én azt olvastam, hogy jó rá a terhes torna, amit ha csinálsz rendszeresen, akkor nyújtod a mellkas izmaidat,a hát izmokat, így nagyobb hely lesz a tüdőnek, kevésbé lesz légszomjad. Más népi praktikát nem tudok.
23 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Hát ne is legyen nektek ezek után sem!
Boldog babavárást!
Én már most érzem egy kicsit, pedig csak 19 hetes vagyok. Normál állapotban nincs baj, csak pl evés után valahogy kevés a hely a tüdőmnek. Azt érzem, hogy nem tudok elég nagy levegőket venni ahhoz, hogy elég legyen. Nem fulladást érzek, csak picit kellemetlen.
Nagyon alacsony vagyok, 150 körül, szerintem emiatt lehet, kevés a hely a babának.
Nekem, igaz, 2. baba, már a 15. hét óta van. Nagyon rossz érzés, én úgy védekezem ellene, hogy felállok, kiegyenesedek, és nagy, mély levegőket veszek. Nem mindig segít. Ez ilyen.. :S
21. hetes km
Köszönöm szépen! Akkor lehetséges hogy 21 hetesen néha ezt érzem,, (első baba)
Mindenkinek kitartás és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!