Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az hogy barnázok befolyásolja...

Az hogy barnázok befolyásolja a terhességi teszt eredményét?

Figyelt kérdés
ma néztem tesztet(easy pegnancy), reggeli első vizeletből, mert a menstrum olyan mint a mesében:hol van hol nincs és gyenge,barnázós.Ez a 17-dik napom a kimaradás után,a teszt negatív lett! mármint volt halvány csík, de nem függőlegesen ahogy a teszt papírja írta,hanem vízszintesen,és a kontroll ablakban is folytatódott ugyanott a gyenge csík.A kontroll ablakban volt erős vonal is,tehát a teszt működött! Szóval higgyem el hogy neincs semmi,nem akarom hogy legyen baba.
2008. máj. 11. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
17 nap után már kimutatta volna! Ez a teszt negatív, nyugi!!! Néha vízszintesen vonul végig a rózsaszín csík... az nem jelent semmit! Nincs baba, már kimutatta volna a teszt!
2008. máj. 11. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Illetve bocsánat,az aktustól számított 17-nap.A kimaradó menstruációtól csak 15 nap csináltam a tesztet.
2008. máj. 11. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
15 napos késésnél már ki kéne mutatnia a terhességet, hisz az már a 6. hét. Menj el dokihoz, megvizsgál, UH, és akkor biztosat fogsz tudni.
2008. máj. 11. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Most beszéltem az egyik kedves ismerőssel,aki decemberben lett babás,január közepén még nem mutatta a teszt,de elment dokihoz és ott mondták hogy sikerült nekik.

Szóval nem elkeseríteni akarlak,de jobb lenne ha elmennél a dokihoz sztem.

2008. máj. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!