Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Jogosan...

Kinek van igaza? Jogosan szólt rám az anyósom?

Figyelt kérdés

Ez az első nyár, hogy dolgozom mióta megszületett a kislányunk. Egész jól meg tudjuk oldani a dolgot, mert mindkét nagymama besegít, de néha a párom unokatesója is vigyázz rá. Hetente 2-3 napot és ilyenkor persze pénzt is adunk neki. Viszont, ha valami programra mennek akkor azt csak a lányunkét álljuk pl: voltak már moziba, állatkertben, úszni, fagyizni.

Anyósom ma megkért, hogy ne kérjem ilyenre vagy fizessem ki a lány részét is, mert nem áll jól anyagilag.

De ha fizetünk neki alapból akkor miért is kellene költőpénzt is adnunk?

Ha valakinek babysittere van akkor hogy szokás az ilyesmit intézni?

Nem szeretnék ebből családi vitát, csak kiváncsi vagyok kinek milyen véleménye van az ilyen lehúzásokról?

2017. júl. 11. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, hogy lehetett ezt így eddig csinálni. Rábízod valakire a gyerekedet, hiába rokon, nem rokon, ő szívességet tesz neked, te fizetsz neki érte, de arra kell költeni a fizetése egy részét vagy talán az egészet is, hogy kvázi elvégezhesse a munkáját. Akkor vagy ne fizetésnek hívjátok ezt neki vagy adjatok neki fizetést és pluszban álljátok a belépőit is. De ez így normális... Nem értem.. tényleg.

Ha valaki külföldre megy bébiszittelni, akkor is a család ad költőpénzt (ez a fizetése), ezenfelül fizetnek neki belépőt, ételt, szállást, van hogy a hazautazását is, nyelvtanfolyamot, stb. A ti eljárásotokban ez úgy nézne ki, hogy kapja szitter a költőpénzét aztán abból vegye meg magának a belépőket vagy tankoljon, ha viszi a gyereket ide-oda? Abszurd...

Ha azt a progit kell finanszíroznia belőle, ami a gyerekkel van, akkor olyan, mintha nem is kapna fizetést.

2017. júl. 24. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!