Szerintetek jogosan sértődött meg a férjem rám ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nem rég vettünk egy házat ami eléggé, rossz állapotban van nekem nem is tetszett az elejétől fogva csak azért vettük meg mert, nem volt több pénzünk és a férjem meg vette végül kölcsönre.És tegnap szóltak hogy ma jönnének ki a ház becslést elvégezni a házon.Én mondtam a férjemnek hogy ma sémiképp sem érek rá mert dolgom van.Erre ő ki akadt rám és lehordott t mindennek.Sőt még tegnap este nekem jött és elkezdte anyakamat szorongatni csak azért mert nem tetszett neki amiket mondtam.Igaz én itthon vagyok a gyerekkel mert egy fél éves kis fiunk van de nem akarta, meg érteni hogy nem érek rá szinte rá akart volna kötelezni hogy itthon legyek.MEG ELÉGGÉ SZÉGYENLEM IS A HÁZAT AMIT VETTÜNK EZEK AZ EMBEREK ELŐTT SZÉGYELLNÉM MIVEL HÁT ELÉGGÉ ROSSZ ÁLLAPOTBAN VAN.a KICSITŐL NEM BÍRTAM, FELTAKARÍTANI SE RENDESEN A FÉRJEM SE SEGÍTETT INKÁBB ELMENT ANYÓSOMÉKHOZ ÉS OTT VOLT EGÉSZ NAP.AZT MONDTA HOGY EGY SEMMIRE KELLŐ VAGYOK NEM VAGYOK.VALÓ SEMMIRE MEG HOGY EZ EX ÉLETTÁRSÁT IS ILYEN HASONLÓ DOLGOKÉRT HAGYTA EL.2017. jún. 21. 07:15
1/20 anonim válasza:
Ömmm, ritkán mondok ilyet, de elválnék tőle a picsbe...
2/20 anonim válasza:
Már az elég "ciki", hogy egyáltalán nem érdekelte, hogy te mit akarsz, és egyedül döntött el mindent, téged teljesen semmibe véve. Az szintén szánalom, hogy téged otthagy a gyerekkel, ő meg szalad duzzogni anyucihoz. De könyörgöm, a nyakadat szorongatja, számodra meg az a kérdés, hogy jogosan sértődött-e meg?! Ha saját magadat nem vagy képes tisztelni, legalább szegény kisgyerekre gondolnál, és elhagynád azt a vadbarmot, mielőtt őt is fojtogatni kezdi...
3/20 anonim válasza:
Itt nagyon komoly és súlyos gondok vannak kérdezővel!! Egy barom szadistával él együtt, és ennek még gyereket is szült!!! Gratulálok! Most már a tiéden kívül egy másikat is sikertült tönkrevágnod! Igazi ősbuta önsorsrontó vagy!!! Csak nyugodtan húzz le hosszú éveket emelett a görény mellett, addigra a gyereked is pont olyan idegbeteg lesz, mint az apja! A szemét most is szaporodott..
4/20 anonim válasza:
Mi dolgod volt ha szabad tudni?
Nem lehetett volna időpontot egyeztetni?
A folytogatás egy kivsit dúrva....
5/20 anonim válasza:
Hol éltetek ezelőtt? Ha nem volt más lehetőség, akkor örült hogy van hol lakni...
6/20 anonim válasza:
Ó, édes Istenem!
Ha az exével is ilyen volt, akkor mi a jó fenének álltál össze vele?
7/20 anonim válasza:
Ha még az értékbecslőnél jártok, akkor még nem is kaptátok meg a hitelt a házra. Eleve a te aláírásod nélkül nem is intézheti a hitelt, mert a házastársat kötelező adóstársként bevonni.
Több sebből vérzik a sztori.
8/20 anonim válasza:
Ez egy kamu. Ezzel van tele a GyK nyári szünetben.
9/20 anonim válasza:
Jól van, amíg otthon vagy, megtanulhatsz helyesen írni, kislány/kisfiú!
Vagy menjél játsszál a barátaiddal - bár, ha lennének nem itt ülnél és szarnád ki a kamukérdéseket.
10/20 anonim válasza:
Ha meg lett véve már a ház, akkor ugyan mit becsülnek rajta?
Mielőtt baromságokat írsz ki, legalább gondolkodj már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!