Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan sértődött...

Szerintetek jogosan sértődött meg a férjem rám ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nem rég vettünk egy házat ami eléggé, rossz állapotban van nekem nem is tetszett az elejétől fogva csak azért vettük meg mert, nem volt több pénzünk és a férjem meg vette végül kölcsönre.És tegnap szóltak hogy ma jönnének ki a ház becslést elvégezni a házon.Én mondtam a férjemnek hogy ma sémiképp sem érek rá mert dolgom van.Erre ő ki akadt rám és lehordott t mindennek.Sőt még tegnap este nekem jött és elkezdte anyakamat szorongatni csak azért mert nem tetszett neki amiket mondtam.Igaz én itthon vagyok a gyerekkel mert egy fél éves kis fiunk van de nem akarta, meg érteni hogy nem érek rá szinte rá akart volna kötelezni hogy itthon legyek.MEG ELÉGGÉ SZÉGYENLEM IS A HÁZAT AMIT VETTÜNK EZEK AZ EMBEREK ELŐTT SZÉGYELLNÉM MIVEL HÁT ELÉGGÉ ROSSZ ÁLLAPOTBAN VAN.a KICSITŐL NEM BÍRTAM, FELTAKARÍTANI SE RENDESEN A FÉRJEM SE SEGÍTETT INKÁBB ELMENT ANYÓSOMÉKHOZ ÉS OTT VOLT EGÉSZ NAP.AZT MONDTA HOGY EGY SEMMIRE KELLŐ VAGYOK NEM VAGYOK.VALÓ SEMMIRE MEG HOGY EZ EX ÉLETTÁRSÁT IS ILYEN HASONLÓ DOLGOKÉRT HAGYTA EL.
2017. jún. 21. 07:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Elítélem a férjed a bántalmazás miatt. Viszont a te hozzáállásod is furcsa. Basszus örülj neki hogy van házatok. Akármilyen is de van. Az hogy lepukkant az nem szégyen gondolom majd megcsináljátok. Más is így kezdte. Lehet neked más igényed de ha erre futotta ezt kell szeretni. A mi házunk is lepukkant volt de lassan helyrehoztuk. Ha meg jön az értékbecslő ebben a férjednek van igaza , ha úgyis otthon vagy a gyerekkel akkor mivel a te házad is kutyavkötelességed fogadni. Ki fogadja a szomszéd? Milyen hozzá állás ez hogy dolgokhoz?
2017. jún. 21. 09:02
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
A nyakadat szorongatni? Válj el! Egyébként nem veszed észre, hogy URALKODNI AKAR feletted? Fogd a kicsit, irány a szüleidhez, vagy ahova tudtok!
2017. jún. 21. 09:07
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Biztos, hogy ott hagynám a francba. A fizikai bántalmazás semmilyen formáját nem szabad eltűrni!
2017. jún. 21. 09:10
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

És tényleg mindenki beveszi!

Emberek, kamukérdés!

2017. jún. 21. 09:15
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Grat. Hozzámentél egy szadista baromhoz, és még gyereket is szültél neki.

Edd csak meg, amit főztél.

2017. jún. 21. 09:37
 16/20 acelsziv ***** válasza:
81%
Már megvolt a napi kamu. Elkéstél, hülyegyerek.
2017. jún. 21. 10:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu egy házat igenis fel szoktak becsülni miután megvették báris itt Szerbiába.Úgyhogy légyszi ne ítélkezz még nem értesz hozzá
2017. jún. 21. 14:00
 18/20 acelsziv ***** válasza:
14%
És mióta írogatnak szerben egy magyar oldalra?
2017. jún. 21. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, hogy az illetékhivatal becsüli föl, mert a vagyonszerzési illetéket ez alapján szabják ki. Feltéve, ha hasonló szabályok vannak ott is, mint Magyarországon.

Nos, kérdező, ha a nyakadat szorongatja a férjed, az elszomorító. De nem értem azt sem, hogy miért nem tudod fogadni az értékbecslőt. Ha nem kell orvoshoz, védőnőhöz aznap adott időpontra vinned a gyereket, akkor igenis legyél otthon és nyiss ajtót az értékbecslőnek.

Van egy olyan érzésem, hogy mivel nem akartad a házat, most mindenben keresztbe akarsz tenni a házzal kapcsolatos teendőkben. Így nem társa, hanem ellendrukkere vagy a férjednek.

Ha pedig nem volt több pénzetek és szégyelled ezt a házat, akkor mit szerettél volna? A legkönnyebb kritizálni a másik ötletét, de neked volt-e jobb ötleted?

Hiába szerettél volna jobbat, ha csak erre tellett (ez is csak hitelből), akkor békélj meg vele és próbáljátok majd apránként fölújítani. Ha ebben nem leszel partner, akkor szinte biztosan el fogtok válni. Akkor, egyedül egy kisgyerekkel sokkal nehezebb lesz, mint most, amikor otthon lehetsz, mert eltart a férjed.

2017. jún. 21. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:
20%

"És mióta írogatnak szerben egy magyar oldalra?"

Amióta Szlovákiából, Ausztriából, Németországból, USA-ból, trallala! Idióta. Ez aztán a magyarázat faszikám :)))

2017. jún. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!