Hogy kontrolláljam az előtörő érzéseket?
Férjezett nő vagyok, boldog házasságban élek. Néha azonban előtör egy egy érzés, és 3-4 napig elveszi az eszem. Ilyen volt például legutóbb, amikor az exem megházasodott. Előtörtek belőlem az emlékek, és úgy éreztem, hogy megint szerelmes vagyok belé. Ez persze csak pár napig tartott, és utólag jót nevetek az érzelmi kirohanásomon, mert az minden volt csak szerelem nem. De ez csak egy példa, mással kapcsolatosan is volt ilyen érzésem.
Mostmár tudom, hogy az előtörő érzések csak nagyon átmenetiek, és semmi komoly, épp ezért szeretném kontrollálni. Csak nem tudom hogyan lehet, mert ha benne vagyok elmegy az eszem. Ötletek?
Szia!
Ha előtörnek ezek a gondolatok foglald el magad olyasmivel ami lefárasztja az agyad is, akkor nem fogsz rá gondolni.
Utolsó köszi a tanácsot, ez nekem is jól jött! Valóban így van, csak legalább ráébredtem.
Kérdező! Érdekes érzések vannak benned, mert nem csupán féltékenységről írsz, hanem arról, hogy "újra szerelmes vagyok belé". Miért lehet ez? Talán nem olyan jó a házasságod mint remélted? (bocsi ha kellemetlen kérdés, csak lehet ez is az oka)
És ha újra beszélnél az exeddel? Semmi komoly dologról csak úgy szimplán? Lehet hogy újra ráébrednél arra, hogy régebben miért váltatok szét.
EGyébként attól is függhet ez az állapotod, hogy mióta vagytok külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!