Milyen érzéseket, gondolatokat váltana ki belőletek, ha egy azonos nemű párt látnátok az utcán kézen fogva sétálni?
Semmit, a hetero párokat se bámulom meg, a melegek is emberek. Konstatálnám, hogy jé, egy pár.
Egyedül az egymás cuppogós nyalása-falása zavar, de az se szexuális irányultságtól függ - egyszerűen nem nyilvános helyre való (főleg tömött helyeken, mint villamos, stb).
Hát bármennyire is igyekszem igazságos maradni, a pasikra őszintén szólva én is fura szemmel nézek. De mondjuk a kézen fogva sétálás talán még nem olyan nagy baj. Csajokat viszont elég sűrűn látni így, úgyhogy azon már egyáltalán nem rökönyödök meg.
És akkor most lepontozhat, és elhordhat mindenféle liberális baromnak az összes konzervatív és jobbikos :)
Én külföldön élek,és itt már megszokott,hogy néha látni meleg párokat,akik felvállalják azt,hogy melegek!!Bár az a helyzet,hogy nyáron a folyóparton,amikor a dögmelegben strandoltunk,két meleg fiú feküdt mellettünk a standon,néha meg-megsimogatták egymást....és meglepően nem zavart engem!!
Persze a tini gyerekek még itt is megbámulják a másságot,de nekem a mai világban az a fontos,hogy két ember inkább szeresse egymást őszintén,független attól,hogy azonos,vagy különböző neműekről van szó,mint hogy félrek...janak a felek,és azt tartsák természetesnek!!Viszont a gusztustalanul egymás szájából ki sem mászunk dolgot én sem szeretem,és ez is vonatkozik mindenféle beállítottságra,nemcsak a melegekre!
(34 éves nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!