Milyen érzéseket, gondolatokat váltana ki belőletek, ha egy azonos nemű párt látnátok az utcán kézen fogva sétálni?
Figyelt kérdés
Tennétek-e valamit? (Pl. beszólás, tettlegesség, megbámulás stb.) Csak kézen fogásról van szó, azaz hogy nyilvánosan is felvállalják egymást.2010. dec. 28. 18:29
11/18 Мirkó válasza:
Engem annyira nem érdekel :/ Sose értettem miért kell őket utálni. Leszarom mit csinálnak!
12/18 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel, hogy ki kivel sétál .
13/18 anonim válasza:
Én olyat láttam múltkor, hogy kb két 18-20 körüli csaj állt a villamosmegállóban és az egyik le akarta smárolni a másikat, meg átfogta a derekát, meg minden, a másik meg eltolta magától, veszekedtek is. Az egyik ilyen "vagánynak" nézett ki, a másik meg nagyon szép volt. Fura volt.
Meg láttam olyat is, hogy villamoson egy öregebb csaj fogdosott egy fiatalabb csajt, aztán ott enyelegtek. Én nem tartom ezt furának, nem is nézem őket.
14/18 anonim válasza:
ööö... őszintén, semmilyet.
engem abszolút hidegen hagy... talán örülnék egy kicsit, hogy felvállalják, vagy örülnék, hogy boldogok...ennyi.
15/18 anonim válasza:
Belőlem undort váltana ki.. :|
15/L
16/18 anonim válasza:
Ameddig nem nyáladzanak az út közepén, le se.....
17/18 anonim válasza:
Meglepődnék egy kicsit mert nem megszokott de örülnék,hogy boldogok. Mosolyognék és mennék tovább az utamra :) nekem smmi bajom velük, magánügy.
18/18 anonim válasza:
Jé, itt sétál egy azonos nemű pár, kézenfogva!
:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!