Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/134 anonim ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék a kérdező válaszára, valamint .. peregnek a napok .. a hónapnak mindjárt vége.
2010. okt. 19. 19:08
 52/134 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! Külön köszönet azoknak, akik megpróbáltak a kérdésre is válaszolni.

Nyugalom emberek, ne essetek egymás torkának - nem éri meg! A helyzet egyre jobban hasonlít egy brazil szappanopera által felkorbácsolt hangulathoz, szóval kérek mindenkit, hogy higgadjon le! Engem leqrvázhattok, a kezdet kezdetén fel is ajánlottam a lehetőségét, de egymást ne szidjátok, hiszen minden monitor előtt/mögött egy másik ember ül, aki a kevéske idejéből áldoz arra, hogy egy vadidegenen segítsen!

A kérdésem még mindig ugyanaz : mi a véleményetek az e-mailről, az vajon igaz lehet-e, esetleg kapott-e más is hasonlót? Lehet, hogy átfogalmazva újra felteszem a kérdést, hátha...

Aki most kapcsolódik be és nincs gyomra végigolvasni az előzményeket, annak megpróbálom összefoglalni miről is van szó:

1. A férjem 5 éve képtelen a nemi életre. ( Szervi okok miatt. )

2. A baleset után felajánlotta, hogy váljunk el, de nem éltem a lehetőséggel, mert :

- szeretem

- vele akarom leélni az életemet

- nála jobb társat elképzelni sem lehet

- a testiség idővel elmúlik, de a lelki, szellemi értékek soha

3. Szeretőm lett 2 éve. ( Bár azt hittem, hogy le tudom győzni a testi igényeket. )

4. A szeretőm a sógorom, a férjem öccse.

5. Együtt vezetjük a családi cégüket, ahol a férjem helyét vettem át és naphosszat együtt vagyunk.

6. Soha nem kerestem szexpartnert, egy véletlen folytán alakult ki. És nem tettünk semmit, hogy ne így legyen.

7. A sógoromnak van felesége és egy 3,5 éves gyereke. 4 éve nem szexel vele a neje. ( Mióta megtudta hogy terhes, szült, stb. )

8. A férjemnek az volt a határozott kérése, hogy amennyiben szeretőt tartanék, csináljam úgy, hogy ő soha ne tudja meg, ne derüljön ki. ( Az indok : "Ha kiderül, el kell hogy hagyjalak, mert a becsületem nem bírja ki, hogy kiderüljön az ország-világ előtt, hogy nincs mivel kielégítenem a feleségemet. Nélküled viszont értelmetlen a létezésem. Ha veled maradok, akkor pedig gyűlölhetem magam, mert rajtam nevetnének, mekkora lúzer vagyok, hogy nyíltan megcsalnak én meg birka módon, tartás nélkül tűröm. )

9. A sógorom olykor mintha megkergülne, kezdi komolyan venni a kapcsolatunkat. Számomra ő jó barát és izgalmas, interaktív "játszótárs" és megijeszt a jövőről való elképzelése... Nyár óta tiszta dinka, el akar válni, stb., hogy együtt legyünk, "lépjünk le". A hibás ebben is én vagyok. Tény, hogy nem szerelemből nősült, hanem észérvek alapján. Azt hitte a család, hogy majd szépen "beáll a sorba", ha apa lesz. Tévedtünk. Rossz férj és csapnivaló apa, holott a felesége a ( 4 éve tartó ) frigiditásától eltekintve szerethető ember, a kislánya pedig igazi "álomcsaj", hihetetlenül okos, élénk, kedves, bájos és csodaszéééép! Sosem voltak család és ebben bizony ( akárcsak a neje szexuális inaktivitásában - kettőn áll a vásár ) nagy szerepe van az ő életszemléletének, emberi hozzáállásának. Az én felelősségem az volt, hogy a nyáron eltöltöttünk kettesben egy hétvégét és óvszer nélkül szexeltünk. Azóta szinte megvadult, számára akkora élmény volt, hogy "közel engedtem magamhoz". ( Pasik! Ez tényleg ekkora nagy szám?! )

10. Hétfőn volt egy hete, hogy megkaptam az említett e-mailt. És nem értem, kinek állna érdekében "kipakolni". Nincs szó zsarolásról, abban az értelemben, hogy semmit nem követel az illető a "hallgatás ára"-ként. Eléggé teátrális a fogalmazás és nincs benne semmi konkrétum. Senki nem tudhat semmit és senkinek nem áll érdekében kiverni a balhét, még akkor sem, ha tudna bármit is.

A napokban átgondoltam, hogy ki érintett a dologban, készítettem kapcsolati rajzot, stb. és a következőkre jutottam.

- Hacsak nem vagyok skizofrén, én nem fenyegethettem meg saját magamat.

- A férjem - a fent említett okok miatt - nem.

- A sógornőm : 28 évesen, egy kisgyerekkel, soha nem dolgozott még, egyedülálló anyaként - elég nehéz lenne az élete. Talán egyszer kijön a maga kis világából, vesz egy csipkés tangát és visszamászik a férje ágyába...

- Após : nyugdíjas, éli a maga horgász-vadász, "őskori ember" létét.

- Anyós : Ő tartja össze ezt a családot. Jó értelemben mondva igazi matriarcha, aki összefog, elsimít és ügyel a "minden rendben" látszatra. Neki köszönhető, hogy a sógorom és az apja még nem fojtották meg egymást. Ha egy ilyen dolog kiderülne... Szeretik egymást, mint varjú a rothadt tököt, szóval hatalmas balhé lenne.

- A sógorom : tudja jól, hogy ha kiderül, hason csúszva fogom visszakönyörögni magam a férjemhez vagy inkább felkötöm magam, semmint vele kezdjek új életet. Az apja első dolga lenne, hogy kidobja a cégtől és kitiltja a házukból...

Nem értek semmit. A kérdésem pedig még mindig : SZERINTETEK IGAZI LEHET AZ E-MAIL?

2010. okt. 21. 01:55
 53/134 anonim ***** válasza:
89%

Szia! az e-mail igazi szerintem.

a helyedben megpróbálnám megszakítani a kapcsolatot a sógorral, mert így csak vesztesen kerülhetsz ki ebből a játékból. Ha nem is örökre, próbálj meg legalább úgy tenni. Beszéld meg vele(közös a titkotok, neki is gáz lenne, ha buknál)

Majd írd meg mi történt.

Megértelek, kerültem hasonló helyzetbe.

Ha szeretnél írj privátot.

2010. okt. 21. 22:32
 54/134 anonim ***** válasza:
91%

Már írtam, de akkor mégegyszer:

Az e-mail 99,9%, hogy IGAZI.

Olyan nincs, hogy senkinek ne tűnne fel, hogy ti ketten zárás után hazakülditek a takarítónőt és 2-3 órákat vagytok benne az irodában azzal a címszóval, hogy dolgoztok, holott másnap két ceruza nincsen keresztbetéve...

Akár a takarítónő is lehetett, vagy bárki, akinek ezt ő elmondta. Ne tőlünk várd, hogy kitaláljuk ki is volt.

2010. okt. 22. 09:22
 55/134 anonim ***** válasza:
33%

igaz az email és nagyon remélem lebuksz, mert egy pénzéhes nimfomán lotyó vagy, aki megjátssza az eszét és gerincetelen is ráadásul, ezen nincs mit szépíteni.

azt kívánom neked szenvedj sokat az életedben és soha ne legyél igazán boldog!

26F

2010. okt. 22. 09:38
 56/134 anonim ***** válasza:
61%

ezt olvasd el mégegyszer: A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 10-18 04:14

"Te nem szereted a férjed, a lelki fröcsögésed csak a lelkiismeretfurdalásod miatt van. Összemosódik benned az önhibáztatás, önsajnáltatás, szexualitás és az erkölcsösség érzése a szeretettel és a szerelemmel.

Nem, ha valaki szeret egy embert és tiszteli azt, akkor nem tesz meg ilyet vele!

Tudod a szavak nem pótolják a tettet. Ódákat írhatsz itt h mennyire szereted a férjed, de tettekben nem ezt mutatod. Bocs az iróniámért, de remek politikus lennél, beszélni tudsz, cselekedni nem."

Ez nagyon igaz!!!!!

2010. okt. 22. 09:41
 57/134 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem, miért nem lehet normálisan szólni a másik emberhez.

Semmi jogotok nincs szidni ezt a nőt.

Álszentek!

Sokan követünk el kisebb, nagyobb hibákat.

Az e-mailról kért véleményt, de a válaszok 98% nem arról szól.

Nem vagyok vallásos de "Az vesse rá az első követ aki maga is bűntelen"

Szóval ha nem vagytok középkori apácák és szerzetesek, POFA BE!

Tudja a hölgy jól hogy hibát követett el!

Amúgy a kérdésedre már válaszoltam az előzőekben!

2010. okt. 22. 10:58
 58/134 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok. Lehet lepontozni. Nem érdekel.
2010. okt. 22. 10:59
 59/134 anonim ***** válasza:
92%
Igazad van utolsó..!!! Nem értem gyakorin. mért csinálják úgy, mintha mindenki maga lenne az erkölcsösség mintaképe.:S
2010. okt. 22. 11:30
 60/134 anonim ***** válasza:
98%
igaza van a kérdezőnek is, a válaszíroknak is. Tényleg szemét dolog, amit csinál, de szex nélkül nem(nagyon) lehet élni. Szeretheti a férjét igen, de szex egy egészséges embernek KELL! De ettől függetlenül, őszintének kéne, hogy légy a férjeddel, vagy találjatok más megoldást. Továbbrta is van két keze, nyelve...
2010. okt. 22. 13:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!