Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/134 anonim ***** válasza:
100%
nagyon találó haiku :)
2010. okt. 29. 03:22
 72/134 anonim ***** válasza:
32%
találó lesz a pofára esés is xD
2010. okt. 30. 20:01
 73/134 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság Veled azóta?
2010. nov. 4. 14:55
 74/134 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! És köszönöm az érdeklődést is!

Az említett levélnek nem lett folytatása.

Többen írtak privát e-mailt is, nekik is külön köszönök mindent! Sikerült egy csodálatos emberrel megismerkednem az oldalon keresztül, aki afféle "gyóntató pap" lett számomra, ezerszer többet segített, mint a pszichológus. Nagy a káosz még a fejemben és az életemben is, de egy objektív szemlélő jobban átlátja a dolgokat és a maga "fejsimogatósan odakoppintó" stílusában sok mindenre felhívta a figyelmemet. Tipikusan "a fa meg az erdő" - helyzetben vagyok. :)

Az oldal anonimitását kihasználva bővebben nem szeretném kifejteni az elmúlt napokban történteket, de akit érdekel, annak privátban készséggel válaszolok, természetesen megőrizve inkognitónkat.

2010. nov. 4. 20:38
 75/134 anonim ***** válasza:
100%
Hat oszinten nagyon sajnalom.De a halalodra,az ongyillkosagra SOHA ne gondolj.Ez nem megoldas.Nem lehet,h az ocse kuldte azt az mail-t?En erre gondoltam egybol....honnan tudna egy ezeridegen 10 eves gyerek???ez azert erdekes.Szerintem jobb lenne ha megbeszelned a paroddal amig tenyleg kiderulne,akkor sokkal fajdalmasabb es rosszabb ha mastol tudjak meg.En oszinten kitartast es szerencset kivanok neked!!!
2010. nov. 5. 20:09
 76/134 anonim ***** válasza:
79%
Ebben csak az a gusztustalan hogy ha már megcsalok valakit akkor legalább ne az öccsével tegyem azt.
2010. nov. 10. 16:38
 77/134 anonim ***** válasza:
20%
na, mi van?
2010. nov. 10. 17:13
 78/134 anonim ***** válasza:
26%
bäzdmeg a végén még őt kell sajnálni, pfffff, na menj a pics@ba
2010. nov. 10. 18:31
 79/134 anonim ***** válasza:
91%
Engem érdekel a folytatás, és szorítok, hogy mindenki élete rendeződjön!
2010. nov. 12. 11:33
 80/134 anonim ***** válasza:
35%

Arról nem is beszélnék, hogy a legtöbb válaszoló butuska, álszent és gonosz is egyben. Egyáltalán fogalmuk sincs eme helyzetről, annyi intelligencia sem szorult belé, hogy esetleg nagy nehézségek árán mégiscsak beleképzelje magát az adott szituációba.

Te egy egészséges nő vagy, A férjed sajnos már nem. Sokszor elgondolkodtam ezen, hogy én egy ugyanilyen szitut hogyan reagálnék le. És arra jutottam mindig, hogy ugyanígy ahogy Te. Sajnálatos, hogy a testi vágyaid kielégülése miatt meg kell csalnod a férjed, de hát tehetsz mást? Igen...ha apáca leszel és csak önkielégitesz és megelégszel annyival, hogy a férjed igy vagy ugy kielégit. De ez egy normális, általános, egészséges nőnél nem oké. Teljesen érthető a reakcíod annak fényében, hogy szereted a férjedet, szerelemből, vele akarod leélni az életed. De közbe az a fránya szexuális vágy. Van. És kész. És elképesztő kínszenvedés tud megálljt parancsolni olyannak, ami jólesik neked, és netalántán feszültségoldó is. Szó mi szó. Nem tüntetlek ki, de hogy nálad kevesebb értelmes, intelligens, hűséges nőt tudok elképzelni. Hűséges? Igen, mivel a lelked, szived az övé, minden rossz ellenére, ami veletek történt. A többi csak testiség, önző vágy, ösztönszerű reakció. És nem azért kettyintettél félre, mert olyan gonosz nőszemély vagy, hanem mer az amugyse normális házasságod (a sajnálatos baleset következtében) megkívánja, de nem jelenti azt, hogy te ettől rossz, r*banc, vagy akár pénzéhes lennél.

amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak: az e-mail valódi...és h ki irta? fogalmam sincs, de ha kiderül, szívesen megtudnám...

Sok sikert, sok kitartást...szép életet (amennyire csak lehet)!

22L

u.i.: Ja. Esetleges tanácsként. A párod elmondásod szerint értelmes ember. Lehet, hogy tudja a dolgokat, csupán úgymond természetesnek veszi, és megérti, hogy miért is csináltad. Ez korrekt lenne.

Ha nem tudja, hát...nem mondom h mond el neki, de talán megértené az az alternatívát, hogy te szükségeled, még ha nem is minden nap, és ha nem is mondod el neki, valahogy sejtelmesen talán mégis tudtára hozhatnád. Vagy nem tudom. Ehhez ismerni kéne a párodat is. Lehet, hogy megértené...fájna neki nagyon, de megértené.

Üdv.

2010. nov. 12. 19:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!