Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?
5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.
2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.
Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?
Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.
A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.
A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.
Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?
Ne haragudj meg, de nem volt gyomrom végigolvasni mindent amit írtál, a válaszokat sem. Már így is a remegés kapott el.
Undorító amit csináltál! Tényleg az!
Te nem szereted a férjed, a lelki fröcsögésed csak a lelkiismeretfurdalásod miatt van. Összemosódik benned az önhibáztatás, önsajnáltatás, szexualitás és az erkölcsösség érzése a szeretettel és a szerelemmel.
Nem, ha valaki szeret egy embert és tiszteli azt, akkor nem tesz meg ilyet vele!
Tudod a szavak nem pótolják a tettet. Ódákat írhatsz itt h mennyire szereted a férjed, de tettekben nem ezt mutatod. Bocs az iróniámért, de remek politikus lennél, beszélni tudsz, cselekedni nem.
Ne érts félre, nem amiatt ítéllek el, hogy mással kefélsz, hanem azért ahogyan ezt csinálod.
Nem tudom a férjed mennyire korlátozott szexuálisan a balesete miatt, de vannak más alternatívák is. Ott van a keze, a teste, a szája.
Meg kellett volna mondanod neki időben, hogy neked szükséged van a szexre, találjatok ki valamit KÖZÖSEN.
ha ketten nem tudtátok volna megoldani valószínűleg ő ajánlotta volna fel h találj magadnak egy olyat, akivel kielégítheted a vágyaidat, mert a szex jár egy nőnek. Ha tényleg szeret, elfogadta volna,én ebbe biztos vagyok, bár ez egy nehéz lépés ez egy férfinak.
Úgy néz ki neked erre nem volt igényed..
Ehelyett te az öccsével jársz össze, úgy h a férjed nem tud róla?
Férjed nem csak h balesete miatt minden önbizalmát elveszítette, most még meg is alázod, h pont az öcs az akivel olyan jó a szex mint ahogy leírtad.
Megaláztad őt! Elvetted a férfi méltóságát! a büszkeségét!
kiben bízhat meg ezután? a feleségében nem ... az öccsében sem.
Te belegondoltál abba h a férjed mit fog érezni ha ezt megtudja? mert mondom én most reszketek az idegtől miközben írok...
én tuti nem bocsátanék meg egy ilyen után, egy szavadat sem hinném el. elásnám magamat valaki fának a gyökereinél, annyira megalázva érezném magamat. A hozzám legközelebb álló emberek b@sznak ki velem a legjobban.
ÉS még a szemébe tudsz nézni az anyósodnak?
Szegény asszony .. és szegény férjed. Téged is sajnállak, bár ebben a helyzetben a kedves öcs is ugyanennyire hibás.
sajnálom..
tényleg sajnálom
keress fel egy pszichológust, az lesz a legjobb.
el kell mondanod a férjednek!
tisztázd le az érzéseidet, ne hagyd h a hirtelen felindulás domináljon, gondolj át mindent! kit szeretsz, miért; mit akarsz ezektől az emberektől és miért.
jó h kiírod magadból, így legalább nem őrülsz bele, de arra is nagy figyelmet kell fordítanod h mit fog érezni a férjed.
szóval irány a pszichológus!
ha jól értettem van egy babád ... szedd össze magad és törekedj arra, hogy jó képet mutassál magadról.
(ha édesanyámról ilyesmi derülne ki akkor teljesen másképp tekintenék rá az biztos)
sok sikert!
drukkolok hogy mindenki a lehető legkevesebb sérüléssel ússza meg ezt a poklot!
valamint eszedbe ne jusson öngyilkosnak lenni!
a férjednek még nagyobb törést okoznál mint amit így is kénytelen leszel okozni neki.
Szia!
Nagyon sajnálom ami veletek történt! Én átérzem a helyzeted, elég hasonló helyzetben vagyok. :(
Én is szeretem a férjemet, nincs még egy ilyen férfi a földön, de sajnos másfél éve nem lehet szexuális életünk egyáltalán semmilyen módon. (hogy miért nem írom le ide)
Nem csaltam meg tettlegesen és nem is akarom, de az utóbbi időkben már gondoltam más férfire is, ami miatt hatalmas bűntudatom van! Nem tehetek róla, de egészséges a hormonháztartásom, így vágyom a szex iránt (segédeszközök kizárva). Nem tudom eddig bírom ezt így, talán felkeresek egy orvost. Én nem ítéllek el, megértem hogy neked is hiányzott a szex. Igaz, én a férjem testvérével soha, semmilyen szituációban nem feküdnék le (annak ellenére hogy külsőleg mennyire hasonlítanak). Valószínűleg te a férjedet láttad benne...
Egyébként szerintem az anyósod az, aki gyanakszik rátok, nem véletlenül szegezte neked azt a kérdést. És az is lehet, hogy a fia mondott neki valamit...
Valószínűleg a férjed is "tudja", hogy van valakid, csak úgy csinál mintha nem tudná, és szerintem konkrétan nem is akarja a részleteket...
Ha nem muszáj, ne tálaljátok ki ezt a szeretői viszonyt, mert nagy családi balhé lesz belőle, ami végül is érthető azért...
Jobb lenne, ha valaki mást keresnél a sógorod helyett, bár ő már így is többet akar tőled, így nem tudni "elenged-e" egykönnyen?!
Na idefigyelj!
Azért ez tényleg elítélendő felőlem legalábbis. Miért nem hagyom ott? Miért kell dugiba csinálni?? nem értem...vállald fel magad,mire jó a bújkálás? vagy mibe bízol akkor úgy kérdem?
Az hogy a férjeddel nincs szex nem olyan az mit takar nálad?? Rosz az ágyban,nem tud kielégíteni vagy mi?
tettetek már ellene?
Ez a válasz 67%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:14
ez így van ahogy leírtad
kérdező egyet mondok: menj a pics@ba
"Az hogy a férjeddel nincs szex nem olyan az mit takar nálad?? Rosz az ágyban,nem tud kielégíteni vagy mi?
tettetek már ellene?"
Ha elolvastad volna a válaszokat, akkor ezt a buta kérdést nem kellett volna feltenned.
Èn megértem a helyzeted és egyáltalán nem ítéllek el! Nekem is az jutott eszembe, hogy esetleg a férjed írta a levelet, esetleg az anyósod, csak meg akarta csavarni a történetet azzal, hogy még rá is kérdezett nálad.
Nem tudom hogy lehetne ebböl kimászni, de ez a Furkó Lurkó szerintem nagyon a toppon van és nagyon értelmes, talán megérné vele beszélni, jó arcnak tünik és talán segíthetne valamit, más nem, megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!