Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/134 anonim ***** válasza:
19%
inkább dugnál velem az tuti nem derülne ki ;) gyere baby :D
2010. okt. 16. 02:16
 12/134 anonim ***** válasza:
86%
Miért lennél ribanc? én megértem a helyzeted csak az a baj hogy pont az öcsével és ezt a család nem biztos hogy meg fogja bocsátani ha valami idegennel lettél volna akkor szerintem megbocsátottak volna.De szerintem inkább te mond el a férjednek mint más és talán meg fogja érteni. Mond el neki úgy ahogy itt is hogy sokat dolgoztatok együtt stb.. Sok Sikert!!
2010. okt. 16. 02:29
 13/134 A kérdező kommentje:

inkább dugnál velem az tuti nem derülne ki ;)

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:16

Köszi az ajánlatot! :)Aranyos vagy, jó a poén! Napok óta először tudtam nevetni. :) Nagyon be vagyok sz@rva hogy most mi lesz!

Az a baj, hogy tényleg nagyon jó a szex. Mindig eldöntöm, hogy ez volt az utolsó alkalom, most már "leszokom".Azután eltelik pár nap és azon kapom magam, hogy át-átpillantok a másik asztalhoz, nézem ahogy telefonál, dolgozik a gépen és este már szólok a takarítónőnek, hogy sokáig leszünk, ha végzett hazamehet, ma nem kérünk takarítást és már megint a kanapén vagyunk és az ölében ülök vagy a csupasz hátsóm csúszkál a bőrön...

Nagyon hasonlítanak egymásra. Csakhogy belőle hiányzik a férjem kifinomultsága, mintha ugyanazt a szobrot még egyszer kifaragták volna, csak valahogy durvábban. Élesebbek a vonásai, nyersebb a stílusa, érdesebb a hangja és van benne valami állatias. Egyszerre vonz és taszít. Ha ő gerincre vág, azt szó szerint kell érteni. Felkap és mondhatni odacsap a kanapéra. Képes 2,5-3 óra hosszan elnyújtani a szexet, olyan intenzitással, hogy már majdnem fáj. Néha valamiféle aberrált módon azt kívánom, hogy bárcsak fájna igazán, hogy "megbüntessen", ahogy gyakran én is tépem-marcangolom, harapom... És ez engem is megijeszt, mert élvezem.Ahogy azt is, ha a fenekemre csap vagy egyszerűen csak a hajamba markol és hátrahúzza a fejem közben...

Perverz nimfo vagyok és utálom magam ezért.

2010. okt. 16. 02:55
 14/134 anonim ***** válasza:
79%
Az utolsó válaszod alapján - tévedtem,nem kell nekünk levelezzünk,élvezd az életet és dugj jókat a sógoroddal :) Aztán lesz ami lesz .... (Y)
2010. okt. 16. 03:57
 15/134 anonim ***** válasza:
88%
a megcsalás nagyon nehezen megbocsájtható, de az, hogy az ÖCCSÉVEL csináltad, totális bukás. Sosem bocsájtanám meg, az öcsémnek sem! és ebből a szempontból irreleváns, hogy ő képes rá vagy sem... ugyanígy fog érezni, ha szeret téged. Én semmi jóra nem számítanék a helyedben, ez teljesen elszúrtad. Legalább mással csalnád...
2010. okt. 16. 08:09
 16/134 anonim ***** válasza:
87%

az egészet elolvastam, és nagyon is megértelek. én nem vagyok ilyen helyzetben, és remélem nem is leszek. de irigyellek azért, mert így is kitartasz a férjed mellett. az biztos, hgoy nem az öccsével kellett volna, de hát már nincs mit tenni.

az utolsó kommentedet elolvasva..hát:)komolyan mondom, hogy olyan jól leírad(ha lehet ilyet mondani), hogy kedvem lenne most azonnal áthívni a párom...áthívom

24L

2010. okt. 16. 08:10
 17/134 anonim ***** válasza:
94%

filmbe illő story az biztos, ez a "mindent tudok és megvetlek érte......" nem a született feleségekből van? mindenesetre valahol már hallottam

de amennyire irreális, pont annyira lehet éppen igaz is.

először is ki küldte a levelet, feladó? gondolom kamu cím de érdemes lenne kicsit visszanyomozni

ki tudhat róla? a takarító? és ha ő tudja, nem hiszem hogy érdekli, a sógornő?. ő már kiverte volna a balhét. ezt szerintem végig kellene gondolni, de teszem hozzá én sem kaptam még ilyen email-t, akkor most én is elég rossz helyzetben lennék, bár kicsit más a történet

ha helyre akarod hozni, szerintem nem lehet, csak inkább megelőzheted a baj. elmondod a férjednek, hogy neked márpedig kellett és még most is kell a szex, találtál hozzá egy megfelelő partnert, de csak testiség van és semmi más, azt nem feltétlenül kell tudnia hogy épp az öccse, ő ettől nem fogja jobban érezni magát, sőt, lehet hogy a kapcsolatnak is vége, de ha tényleg olyan mint amilyennek leírtad (gentleman) akkor talán megérti

a férjed helyébe tudod miért nem hagynálak el, mert tudnám hogy nem találok még egy olyan nőt, aki habár nincs szex (és ez a lényeg), mégis kitart mellettem,

bár ez csak az én hülye női felfogásom

anyósnak is csak annyit hogy láttad egyszer a sógorodat egy nővel, de nem tudsz semmi többet

az hogy mit élvezel vele, az már a te dolgod, nem hiszem hogy ezért meg kellene vetned magad

na most ennyi így korán reggel

23L

2010. okt. 16. 09:18
 18/134 anonim ***** válasza:
100%

100%, hogy nem kamu a levél és tudja valaki.

Amikor éppen semmi fontos project nem fut akkor senki nem hiszi el, hogy ti ketten vállt vetve dolgoztok zárás után még 3 órát az irodában - persze úgy, hogy másnap semmi nyoma az egésznek.

2010. okt. 16. 09:21
 19/134 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy elítélendő ez az egész, főleg, hogy az ÖCCSÉVEL van viszonyom.Életem legszebb pillanatait mind a férjemmel éltem át. Testileg és lelkileg egyaránt. Tökéletes volt az életünk!És egyetlen pillanat alatt vége lett az idillnek.

És most nap mint nap ott ülök az irodában a makkegészséges öccsével,aki azt hiszi, hogy bármit is pótolhat.Helyette ült be abba a rohadt kocsiba a férjem! És igen, gyűlölöm is ezért.

És félelmetes, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. A gesztusaik, ahogy járkál telefonálás közben, ahogy a haját hátrasimítja, ha nagyon gondolkodik valamin, ahogy ráncolja a szemöldökét...Mintha a férjemet látnám és mégsem. Mert a férjem az a pasi, aki a romantikus lányregények főhőse szokott lenni. Aki mellett a világ közepének érezheti magát a nő. Amikor szeretkeztünk sokszor úgy éreztem, hogy milliónyi pici pillangó tölti ki a bensőmet és sírni tudnék a boldogságtól.

És hiányzik. És tudom hogy ő is ugyanúgy szenved, hogy vége az idillnek. Nem lehet soha gyerekünk. Nem lehet soha többé az a tettrekész, egészséges ember, aki volt. Én ülök az asztalánál, én végzem az ő munkáját és nem szeretem. Régen, amikor a hosszú napokon vittem nekik vacsorát az irodába, amikor délben bekopogtam és ő - bármi volt is - felkelt az asztalától, vette a zakóját és elvitt ebédelni... Rajongással vették körül a kollégák és úgy általában mindenki.Az üzletfelektől kezdve a boltos néniig mindenkivel ugyanolyan tiszteletteljes, magabiztos, nyugodt hangon beszélt, mégis magasan mások fölé emelkedett.

És ez most is megvan, csak én érzem a keserűségét. Most szanatóriumban van én meg elárvulva érzem magam.

Annak idején felajánlotta, hogy váljunk el, de én biztosítottam, hogy vele akarok lenni, akár plátói kapcsolatban is. Erős volt az elhatározásom, örültem hogy él. És teltek az évek és naphosszat összezárva a "lenyomatával" lassan elfogyott az erőm. Annyira vágytam, hogy csak még egyetlen egyszer minden rendben legyen!

És igen, kijött a nőstény is bennem. A "hormonok-cukkolta" szuka.A nőgyógyászommal beszéltünk a dologról, kértem, hogy "ivartalanítson". Kinevetett. Hogy most csak az elkeseredés beszél belőlem, egyszer még akarhatunk lombik babát, spermabankból...

És egy továbbképzésen tévedésből egy db 2 ágyas szobába osztottak az öccsével. Ő ugye X, én meg X-né Y.Z., azt hitték házasok vagyunk. És amikor ott feküdt mellettem, éreztem az illatát és pont úgy dobta hasra magát alvás közben, mint a párom.... Hajnali 2-kor sírva mentem ki, hogy a zuhany alatt segítsek magamon. Nagyon megalázónak éreztem amikor rajtakapott. Persze ő meg volt győződve, hogy őt saját magáért kívánom. Nem ellenkeztem. Másnap már szexeltünk.

És azóta is várom, hogy mikor tudok kiszakadni ebből, mert semmi értelme. A férjemet akarom. És igen, szeretnék lemondani, szeretném kiírtani a szuka részemet, de nem megy.

És most félek, hogy a nőstény miatt vége a házasságomnak. Meg akarok halni. Még azzal is kevésbé bántanám a férjem.

2010. okt. 16. 09:56
 20/134 anonim ***** válasza:
100%

irány a pszichológus, vagy tényleg el kell mondanod az igazságot egy az egyben, mert ebbe beleőrülsz

a férjedet sosem fogod már teljesen egészségesen visszakapni, ezt fel kell dolgozni, nincs mese, nem lesz könnyű

az hogy szukának, nősténynek és miegymásnak nevezed magad nem segít hisz nem oldja meg a problémát, csak még inkább lelkiismeret furdalásod lesz,

te is ember vagy, a hormonjaid dolgoznak, szükséged van a szexre, és hát igen, a lenyomattal akiben a férjedet látod

nehéz ügy, pszichológus segíthet

23L

2010. okt. 16. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!