Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/134 anonim ***** válasza:
77%

Végigolvastam mindent. Nem ítéllek el és kiemelném az intelligenciád. Na ezt most hagyjuk, a lényeg, hogy biztosan igaz a mail. Én így gondolom. A Férjeden nem vettél észre azóta vmi furcsát? Én rá gondolnék, vagy anyósra, vagy közös barátra/ismerősre.

Mit tennék? Megszakítanám a kapcsolatot tesókával, de úgy, hogy ne fájjon neki, nehogy elmenjen az esze. Én menteném a bőröm, főleg, ha a Férjem mellett akarok maradni. Lehet csak vki figyelmeztetni akart a mail-lel, de én tuti elhinném. És mivel van tétje, nagyon gyorsan elsimítanám az összes gubancot.

Szorítok!

Hány éves vagy egyébként? Nem mintha számítana.

Félelmetes egy story egyébként. És tudod mi a bökkenő? Annál jobban kellhet az öccsel a szex, minél jobban szorul a hurok, nem? Mocskos vagyok vagy sem, én így éreznék!

31N

2010. okt. 22. 15:24
 62/134 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság azóta?
2010. okt. 22. 21:34
 63/134 anonim ***** válasza:
55%
Én nem értem... Csalja az öccsével a beteg férjét és még ő az intelligens? ...
2010. okt. 23. 09:20
 64/134 anonim ***** válasza:
100%

"Igazad van utolsó..!!! Nem értem gyakorin. mért csinálják úgy, mintha mindenki maga lenne az erkölcsösség mintaképe.:S"

"Álszentek! "

Itt senki sem az erkölcsösség mintaképe, engem is csaltak meg és is csaltam már, nem is ezt firtatjuk itt, vagy legalább is én nem ezt hangsúlyoztam ki, hanem azt, hogy a kérdező pont a férje öccsével teszi, ugyanakkor azt mondja a férjét imádja. Mi ez ha nem álszentség és az erkölcsösség gúnyolása?

"Nem ítéllek el és kiemelném az intelligenciád."

Én elítéllek amiatt amit a férjeddel művelsz, de észreveszem az intelligenciád és közben mélyen csodálkozom.

A mondatok egészek, a szavak választékosak, nincsenek helyesírási hibák, a gondolatok végiggondoltak, nincsenek összemosódott elgondolások, azaz látszik, hogy egy értelmes, intelligens nő lehetsz. Ennek ellenére az empatikus készséged úgy néz ki egyenlő a nullával ha két évig sikerült ezt folytatnod... én ezt nem értem...

Tehát nem kéne mellszobrot állítani!

Tényleg keress fel egy pszichológust, ő tud neked ebben segíteni és ezt nem iróniaként írom. Vallj be mindent még mielőtt máshonnan tudja meg a férjed, a levél igenis komolynak tűnik, legalább könnyítesz a lelkiismereteden is.

Sok sikert hozzá!

várom a fejleményeket!

2010. okt. 23. 13:13
 65/134 anonim ***** válasza:
85%
Igen, szerintem is jobb lenne orvoshoz fordulnod: Te nem szereted a férjedet, csak a bűnbánat teszi ezt veled. Az orvos majd segít, hogyan tudd úgy elhagyni a férjedet, hogy ne neked legyen bűntudatot: Tök természetes, hogy egy ember szexre vágyik. Ha ezt a másik fél nem tudja megadni, lépni kell. De a megcsalás SEMMIRE sem megoldás!!! Bár, ha zűrt és szarkavarást akarsz a családodban, veszekedést, depressziós férjet, akkor hajrá, folytasd nyugodtan.
2010. okt. 23. 13:51
 66/134 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi újság?

Hát nemtom, ha velem ilyen történne/ilyet csinálnék, nem írnám ki egy ilyen oldalra, ami évekig tárolódik, törölni nem lehet, és néha el sem hisszük, milyen kicsi a világ...

Amennyiben igaz a story, szarvashiba volt!

2010. okt. 23. 14:33
 67/134 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdésre adott válaszokat! Természetesen hálás vagyok az egyéb hozzászólásokért is, hiszen az alatt az idő alatt, míg megosztotta velem a gondolatait az illető, addig lehetett volna a szeretteivel is vagy akár aludhatott, pihenhetett volna. Mégis billentyűzetet ragadott, hogy a saját erkölcsi normáit ismertetve, a maga stílusában próbáljon segíteni, változtatni emberi sorsokon!

Sajnos nekem is az az érzésem, hogy valódi e-mailről van szó, hiába próbálom a logika segítségével megcáfolni.

Bocsássatok meg, hogy külön-külön nem válaszolok mindenkinek, csupán általánosságban reagálom le a válaszokat!

1. Már két hete kizárólag munkakapcsolat van köztem és a sógorom között. Pénteken, még mielőtt a levelet megkaptam, már elbeszélgettünk a dologról és javasoltam, hogy szedjük össze magunkat, nem normális ami közöttünk van. Persze, ezt már többször "eljátszottuk", ahogy korábban említettem is, ezúttal azonban talán sikerül is betartanunk.

2. Pénz, siker, elismerés, intelligencia... Hmmm... Már rég feladtam, hogy bárkinek bármit is bizonygassak.Mindezek a külsőségek csak akkor válnak fontossá, ha nélkülözzük bármelyiket is.És olyankor bizony nagyon tudjuk utálni, akinek van. Mostanság nekem a 20 évesek magamutogatása miatt nyílik ki a bicska a zsebemben.Hja, a világ nem lett rosszabb és a lányok sem "tesznek ki többet a kirakatba", mint azelőtt, csupán nekem fáj szembesülni azzal, hogy néni lettem. :) Amúgy 38 éves vagyok. És igen, nekem is megvan a véleményem arról, hogy 20-22 évesek a "semmire potyogtatják a gyerekeket"! Hosszú litániákban tudnám az okosságaimat sorolni nekik - pedig csak a szívem mélyén irigylem őket, mert van valamijük, ami nekem SOHA NEM LEHET!

3. Empátia, erkölcs, etika ? Korrektség versus hazugság.

"Amit nem lát a szem, az nem fáj a szívnek."-tartja a mondás. A valóság egy nagyon szubjektív dolog. Ha nem tudok valaminek a létezéséről, az nem létezik - számomra. Az elektromos áram nagy valószínűséggel nem létezik egy sivatagi busman pásztornak. Nem tudom, hogy van-e 70 tonnás, lila óriás polip - tehát nem létező számomra.

Persze, mint minden éremnek, ennek is 2 oldala van : attól, hogy nem láttam még soha elektromos áramot, attól még ugyanúgy megsülök, ha megfogok egy nagyfeszültségű vezetéket... Igen, korrekt lenne, ha megmondanám az igazat. De emberibb lennék tőle?

Emlékeztek a kis hercegre? Ki ijed meg egy kalaptól?

Van jogom elvenni más ember hitét?

Persze, majd jön a válasz, hogy volt jogom félrekefélni?

Pénteken sok mindent átbeszéltünk a sógorommal. Ha nekem van igazam és a levél igazi - lebukás. DE! Helyrehozni, meg nem történtté tenni semmit sem lehet. Tény, 2 hete nincs szexuális kapcsolatunk - ha ez számít bármit is.

Ha valami kiderül, három dolgot tehetünk : tagadni, tagadni, tagadni. "Ha megmondod, megölöd." - mármint a férjemet. És ebben igaza van...

Jöhet az ítélet!

2010. okt. 23. 23:02
 68/134 anonim ***** válasza:
100%

"Tény, 2 hete nincs szexuális kapcsolatunk - ha ez számít bármit is. "

Számít kezdetnek nem rossz.

"Emlékeztek a kis hercegre? Ki ijed meg egy kalaptól?

Van jogom elvenni más ember hitét?

Persze, majd jön a válasz, hogy volt jogom félrekefélni? "

Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy:

Van jogod hazugságban tartani egy embert?

Természetesen van, mint ahogy ahhoz is van hogy elvedd valakinek a hitét. Egyik esetben sem vagy őszinte.

De nem értelek, most nem csinálsz semmi mást mint megpróbálod racionalizálni azt, hogy miért ne mondd el a férjednek. Mented az irhád, helyett, hogy tényleg valami megoldást keresnél. Előbb utóbb úgy is kitudódik! Előbb utóbb valaki rájön és lebuktat .. vagy esetleg ti buktatjátok le saját magatokat. pl. öcsike összeveszik a férjeddel és egy mondatfoszlányból kitudódik.

Jobb lesz ez akkor?

kérdés:

Ha esetleg eltelik a hó vége és nincs semmi lebukás, eltelik 3 hónap, nincs szex, de kezdesz megnyugodni, eltelik 6 hónap, még mindig nincs szex, már nyugodt vagy, hogy nem történhet már baj .... meddig fog tartani míg újra az öcsike ölében találd magad?

Javaslom neked, hogy válts munkahelyet vagy vedd rá az öcsikét, hogy váltson ő!

Még mindig azt javaslom, hogy szerezz be egy pszichológust akivel átbeszélheted a dolgokat!

2010. okt. 24. 10:56
 69/134 anonim ***** válasza:
72%

Nah ez haladás! Örülök hogy felfedezted magadban az akaraterőt! Mert ez erről szól.

Amúgy egy kicsit megszeppentem mikor a húszéves anyukákról írtál. Én is majdnem közéjük tartozom. Én 19 vagyok.

De már előtte eljegyzett a párom, és össze is házasodtunk, a sulit is befejeztem, és egy egészséges babónak adtam életet.

Még lehet neked is. Ha már mindent lezártál ebből az időszakból.

Szurkolok továbbra is.

tegnapelőtt 10:58-as

2010. okt. 24. 11:59
 70/134 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm a válaszokat és a segítő szándékú tanácsokat!

Aludnom kellene, mert már lassan széthullok...

Adok Nektek egy haikut, benne van a lényeg.

A fák vért sírnak,

Kínnal hull le a levél,

Téli álmot vár.

2010. okt. 28. 01:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!