Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
100%
Hát én fullra kiakadnék a páromon meg a tesómon. Mert még az, hogy viszket a pin@ja...háááát, ágya-vigye, de hogy az öcsémmel... Egy életre elásnák magukat, pedig nem vagyok prűd, csak vannak határok.
2010. okt. 18. 10:59
 42/134 anonim ***** válasza:
79%

nézd, én nem tudok érdemben segíteni neked. végigolvastam az összes hozzászólást, és csak annyit tudok mondani, hogy megértelek.

szemét g.ci dolog megcsalni valakit, valóban. de azt nagyon sokan nem veszik itt figyelembe, hogy te nem dobtad el őt magadtól, nem hagytad elveszni. rád lehetne fogni még azt is, hogy ja, persze, nem bírsz kiszállni a megszokott környezetedből, meg kell a pénze, dehát leírtad, hogy átvetted a helyét a cégnél. nemhogy nem hagytad el, de még ezzel is támogatod! ne érezd magad utolsó szarnak, mert már itt bebizonyosodott, hogy rengeteg embernél jobb vagy!

aztán a lényegi része, a megcsalás. szólok most a köpködőkhöz: ha pl. a ti párotok elveszti a fogait, ti is pempőn fogtok élni, megtagadjátok a rendes táplálékot? gondolom nem. lehet, hogy szélsőséges hasonlat, de a lényeg benne van.

kérdező, tisztelem benned, hogy nem ültél le a férjeddel megkérdezni, hogy te most akkor félredugogathatsz-e. titokban csinálod, nem akarod megbántani. valószínűleg ő is sejti, hogy nem lettél aszkéta, de nem szól, mert tiszteli benned, hogy diszkréten csinálod, hogy neki ne fájjon.

nézd, én tényleg nem tudok tanácsot adni. de ezeket le akartam írni, hátha kicsit enyhítek az önostorozásodon. mert te pont nem érdemled meg, hogy szenvedj.

2010. okt. 18. 11:02
 43/134 anonim válasza:
87%

Szedsz bogyót? Ha nem, akkor javaslom: se gyereked nem lesz, se erős libidód. Komoly.

Már ha igényed...

2010. okt. 18. 11:09
 44/134 anonim ***** válasza:
32%
atyaég de sok hülye van itt, a végén még kitüntetést is kap a kérdező, annyian dícsérik, meg tisztelik... pfff, veletek is történjen meg ugyanez, csaljon meg a párotok a testvéreitekkel, miközben te nem vagy képes baxni, szerencsétlenek
2010. okt. 18. 11:47
 45/134 anonim ***** válasza:
22%

"szemét g.ci dolog megcsalni valakit, valóban. de azt nagyon sokan nem veszik itt figyelembe, hogy te nem dobtad el őt magadtól, nem hagytad elveszni. rád lehetne fogni még azt is, hogy ja, persze, nem bírsz kiszállni a megszokott környezetedből, meg kell a pénze, dehát leírtad, hogy átvetted a helyét a cégnél. nemhogy nem hagytad el, de még ezzel is támogatod!"

:D:D:D:D:DD:D

pont hogy a pénz miatt vette át a céget te idiot, ez számító volt, nem segiteni akar hanem hatalomra törni

csak most fosik ha kiderül repül a cégtől és megélhetési problémái lesznek, kereshet magának egy másik gazdag impotens faxit, ahova beépülhet és tönkre tehet mindent

meg "nem dobtad el magadtól", mert a hazugság aztán tényleg jobb dolog én se dobnék el valakit ha lenne egy cége :)

2010. okt. 18. 11:53
 46/134 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem támogatás, csak a lelkiismeretét akarja nyugtatgatni, az a nagy büdös harci helyzet.
2010. okt. 18. 11:59
 47/134 anonim ***** válasza:
83%

ne haragudjon meg senki rám, de ha valaki a kérdező tettét nem tartja elítélendő dolognak az beteg!

Sok mindenben igaza van a kérdezőnek és sok mindenben meg lehet érteni, de akkor is a férje öccsével csalja meg!

Átvette a helyét a cégnél és ő a családfenntartó, nagyszerű, szép dolog, de ugyanakkor porig alázza férjét méltóságában családon belül!

"kérdező, tisztelem benned, hogy nem ültél le a férjeddel megkérdezni, hogy te most akkor félredugogathatsz-e. titokban csinálod, nem akarod megbántani"

1.) ebben a sarkított helyzetben szerintem ez tényleg elfogadható a férj szemszögéből is h a kérdezőnek szexpartnere legyen, de egy normális kapcsolatban ezt meg szokták beszélni

valamint az a szexpartner ne legyen már családtag basszus! ott van egy csomó szexpartnerkereső oldal ha már ennyire kell ... még az is normálisabb módja a problémák megoldására

2.) a hozzászólás rójától kérdezem, h ha rájönnél arra, hogy a párodnak nem elég az amit te nyújtasz az ágyban, hogy esne ha kiderülne valahogyan az, hogy már x éve az öcséddel vagy a húgoddal pótolná azt amit te nem tudsz neki megadni?

és ez most nem is egy sarkalatos példa.

Nehogymár csak a kérdezővel foglalkozzunk itt, nem ő az egyedüli ember akinek vannak itt érzései, igényei és elvárásai! Nem ő az egyedüli aki sérülni fog ebben a helyzetben!

04:14-es voltam

Miklós

2010. okt. 18. 12:58
 48/134 anonim ***** válasza:
78%

kedves Miklós, én vagyok az aki a "megbontránkoztató" hozzászólást írta.

nem a szabad szerelem harcosa vagyok, vagy ilyesmi, a megcsalás igenis bűn, de! ez egy szélsőséges helyzet.

mit szólnék, ha rájönnék, hogy a párom a húgommal csal, mert nem vagyok elég neki az ágyban?

páros lábbal rúgnám ki.

mit csinálnék, ha rájönnék, hogy a férjem másnál keres vigaszt, mert fizikailag képtelen vagyok a szexre?

természetesen nem esne jól, de hálás lennék neki, hogy kitart mellettem annak ellenére, hogy nem tudom teljesíteni a házastársi kötelezettségeimet.

aki feljebb írta, hogy az, hogy a kérdező átvette a céget, csak számítás, azt nagyon sajnálom. egyrészt nincs annyi esze, hogy végiggondolja mennyivel egyszerűbb lenne az öcsikével lelépni, akinek szintén van pénze, a másik, hogy gratulálok az erkölcsi normáihoz. ha nem szeretek valakit, leszarom mennyi pénze van, nem kell.

2010. okt. 18. 13:44
 49/134 anonim ***** válasza:
64%

13:44-es!

"mit szólnék, ha rájönnék, hogy a párom a húgommal csal, mert nem vagyok elég neki az ágyban?

páros lábbal rúgnám ki."

"mit csinálnék, ha rájönnék, hogy a férjem másnál keres vigaszt, mert fizikailag képtelen vagyok a szexre?

természetesen nem esne jól, de hálás lennék neki, hogy kitart mellettem annak ellenére, hogy nem tudom teljesíteni a házastársi kötelezettségeimet."

Előző két kérdésre nagyszerűen válaszoltál, már csak 1 kérdésre kell válaszolnod:

Mit tennél akkor ha képtelen lennél a szexre és a férjed a húgoddal kefélne titokban, x éve? Ráadásul a húgodnak családja is van.

mert ugye majdnem ez a szituáció. Az a lényeg h a családon belül kefélt.

Te hogy néznél a férjedre? hogy néznél a húgodra?

valamint ha a férj szemszögéből akarod nézni a dolgokat akkor próbálj meg férfi aggyal gondolkozni, nem nőivel.

Lehet h te mint NŐ hálás lennél, h melletted marad, de a férj nem egy nő hanem egy FÉRFI, más értékrendje van. Ott van a férfi büszkeség ami egy egész életen át meg kell hogy maradjon. Én úgy gondolom h ez az egyik legnagyobb megaláztatás amit egy férfi kaphat. Ezerszer jobban kívánnám azt h váljunk el, mint h az akit szeretek a lelkiismeretfurdálása miatt és megszokásból maradjon velem.

Lehet h igazad van, nyilván a férj is hálás amiért a teljesítésképtelensége ellenére is kitart mellette a kérdező. Szép gesztus, egyetértek.

De ha már kell a nőnek a szex (mert kell és mert jó) akkor nem gondolod h normálisabb módon is megoldhatta volna a dolgot?

2010. okt. 18. 14:27
 50/134 anonim ***** válasza:
63%
Ej, azt tudod, hogy nem lenne olyan izgalmas, mint így.
2010. okt. 18. 17:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!