Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?
5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.
2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.
Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?
Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.
A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.
A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.
Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?
Te egy undorito nő személy vagy mit sajnáltatod magad váltál vola el tőle amikor felajánlóta.Remélem kiderül a dolog és téged mindenki meg fogvettni és tönkre megy az életed a lehető legroszabbat kivánom neked undoritó kiss ribanc vagy.Hogy tudsz tükőrbe nézni vagy a férjed szemébe?? Szegény férjed mitt élhet átt h nem tud neked örömőt okozni te meg meg csalod a férjed szerint te vagy a világ legjóbb felesége mert hüségse vagy és vele vagy egy világ döl össze a férjedben.
De tényleg mért nem váltál el???
Hú, hát nem irigyellek.
Valamilyen szinten megértem azt amit csinálsz...
Tényleg nem az öccsével kellene, de ezt Te is tudod.
Szegény férjedet,az öccse feleségét,és a kisbabát sajnálom a legjobban.
De téged is.
A legegyszerűbb amit tehetsz, hogy befejezed ezt a titkos viszonyt.
A nehezebb, hogy mindent elmondasz a férjednek.(Bár már így is eleget szenvedett szegény.)
MINDENKINEK köszönöm a választ!
Furkó Lurkó :
Az utolsó válaszod alapján - tévedtem,nem kell nekünk levelezzünk,
Kérlek, megtennéd, hogy elmondod miért változott meg a véleményed? Nem foglak e-mailben zargatni, de én kitettem a privit, hátha...
a megcsalás nagyon nehezen megbocsájtható, de az, hogy az ÖCCSÉVEL csináltad, totális bukás. Sosem bocsájtanám meg, az öcsémnek sem! .... Legalább mással csalnád...
Igazad van!Persze jobb lett volna, ha keresek egy másikat. De egyáltalán NEM KERESTEM!
az utolsó kommentedet elolvasva..hát:)komolyan mondom, hogy olyan jól leírad(ha lehet ilyet mondani), hogy kedvem lenne most azonnal áthívni a párom...áthívom
:) Legalább valakinek jó napja lett! :O
filmbe illő story az biztos, ez a "mindent tudok és megvetlek érte......" nem a született feleségekből van? mindenesetre valahol már hallottam
IGEN,IGEN! Nekem is ismerős volt, csak nem tudtam honnan. Cseppet teátrális levélíró. És plagizál. A filmben a végén meg is ölte magát a csaj, ugye?
de amennyire irreális, pont annyira lehet éppen igaz is.
ETTŐL FÉLEK én is.
először is ki küldte a levelet, feladó?
ki tudhat róla? a takarító? a sógornő?.
Feladó- ingyenes lev.prog., név nélkül.
A takarító tuti nem. 11 éve dolgozik nálunk, sokszor hazaküldték a fiúk is. Kedves, nyugdíjas néni, szerintem még a számítógépet sem tudja kezelni. Sógornő - kizárt. 4 éve semmi más nem érdekli, csak a gyerek. Mintha nem is ezen a világon élne. Amúgy SENKI nem tudhat róla kettőnkön kívül. A legjobb barátnőmnek se mondtam el és a "tettestársam" sem.
végig kellene gondolni, de teszem hozzá én sem kaptam még ilyen email-t, akkor most én is elég rossz helyzetben lennék, bár kicsit más a történet
Mi a sztorid? Megosztod? Tényleg megkönnyebbül az ember!
a férjed helyébe tudod miért nem hagynálak el, mert tudnám hogy nem találok még egy olyan nőt, aki habár nincs szex , mégis kitart mellettem,
Vele akarom leélni az életemet. És ezt neki is tudnia kell. Remélem igazad van! :)
anyósnak is csak annyit hogy láttad egyszer a sógorodat egy nővel, de nem tudsz semmi többet
Nem tudok hazudni anyósnak. Olyan, mintha az anyám lenne.Amikor megkérdezte, nagyon határozottan megmondtam, neki, hogy higgye el, amikor a Tamás nincs otthon vagy náluk, akkor velem van, rajtam kívül nincs más nővel kettesben, én nem falazok neki. :/ Szánalmas, de igaz.
100%, hogy nem kamu a levél és tudja valaki.
Amikor éppen semmi fontos project nem fut akkor senki nem hiszi el, hogy ti ketten vállt vetve dolgoztok zárás után még 3 órát az irodában - persze úgy, hogy másnap semmi nyoma az egésznek.
Az a jó, ha saját céged van, hogy nem ellenőrzi le senki a munkádat. Max az APEH, de az nem kérdezi, hogy mikor végeztél. :) Amúgy teljesen igazad van, köszönöm, hogy írtál!
Te egy undorito nő személy vagy mit sajnáltatod magad váltál vola el tőle amikor felajánlóta.Remélem kiderül a dolog és téged mindenki meg fogvettni és tönkre megy az életed a lehető legroszabbat kivánom neked undoritó kiss ribanc vagy.Hogy tudsz tükőrbe nézni vagy a férjed szemébe?? Szegény férjed mitt élhet átt h nem tud neked örömőt okozni te meg meg csalod a férjed szerint te vagy a világ legjóbb felesége mert hüségse vagy és vele vagy egy világ döl össze a férjedben.
De tényleg mért nem váltál el???
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 41%-ban hasznosnak tűnik.
Köszönöm a választ, azt hiszem a lényeget megértettem belőle! Sajnos a helyesírási hibák miatt elég nehezen ment a szöveg értelmezése, ennek ellenére a szenvedélyes érzéseid szinte tapinthatóvá váltak. Remélem Téged soha nem csaltak meg, nem amiatt vagy ilyen dühös, hanem "csak" szimplán elítélsz! Hogy miért nem váltam el? Jogos a kérdésed. Azért, mert SZERETEM! A testiség el fog múlni, de a belső értékek soha. Ő a legnagyszerűbb ember a világon és vele akarok megöregedni.
Tényleg nem az öccsével kellene, de ezt Te is tudod.
Igazad van! De nem kerestem szexpartnert, ez így alakult. Bár talán jobb lett volna, ha megfogadom a sógorom tanácsát, amit múltkor dühében a fejemhez vágott : "Jó, akkor ne legyen többet semmi közöttünk, menj és keress magadnak egy takony 20 éves gyereket, aki majd telekürtöli a fél várost, hogy veled dugogat! Én is csináltam ilyet 20 évesen és rohadt büszke voltam magamra, hogy egy dögös milfet kezelgetek!"
Szegény férjedet,az öccse feleségét,és a kisbabát sajnálom a legjobban.
De téged is.
A férjem a boldog tudatlanság állapotában van. Amit nem lát a szem, az nem fáj a szívnek... És azt akarom, hogy ez így is maradjon!
Az öccse felesége? Nos ő amikor megtudta, hogy terhes, külön szobába költözött. Most is ott alszanak a 3,5 éves gyerekkel, mert még szoptatja. Én a gyereket sajnálom, aki amúgy egy imádnivaló kislány, csak soha nem volt családja. A nyáron, amikor a sógorom előállt azzal, hogy el akar válni, mert a pénzt bármikor átutalhatja, a felesége már főzni sem főz, már nem is beszélnek,a gyerekkel érveltem. Az ő elképzelése az volt, hogy "lépjünk le" ketten. Elég kemény vitáink voltak, mire felfogta, hogy nem akarok tőle többet, mint ami most van. Sajnos csapnivaló apa, már a kapcsolatunk előtt is az volt. Jól végzi a munkáját, született vezető, jó barát, mindig megnevettet, figyelmes szerető, de ennyi. Csapnivaló férj és nemtörődöm apa. Attól függetlenül, hogy szeretők lettünk.
A nehezebb, hogy mindent elmondasz a férjednek.(Bár már így is eleget szenvedett szegény.)
Nem fogom bántani.
Ágyéksérülés - annyit tehettek érte az orvosok, hogy viszonylag gond nélkül tudja a vizeletét üríteni. Ennyi maradt belőle.
Próbálkoztunk "pótlékokkal", de eléggé megviselte az egész, én meg úgy döntöttem, hogy nem erőltetem, nem akarom bántani.
Fúúúú...őszintén sajnállak... és nem ítéllek el.. Szerintem nincs is jogom hozzá és másnak sem. Mert elképzelni se tudjuk, hogy miln mentél/mentetek keresztül a férjeddel...
A férjednek hatalmas fájdalom lehet, hogy a szerelmével a feleségével nem tud együtt lenni, nem tudja megadni neki a szenvedélyt, szexet. Ez már nem is férfiúi önbizalom kérdése hanem kínszenvedés.
Viszont Te.. hát oké az öccsével tényleg gáz volt, de megértelek, mert ahogy leírtad, részletesen meg minden, nagyon hasonlít rá stb. És hát szerintem a férjed ezt megbocsájthatja persze nehezen, de azt szerintem nem várhatja, hogy szex nélkül éld le az életed.. Nagyon nehéz helyzet. Nekem csak hasonló problémám van, annyi a különbség, hogy én a páromat nem tudom rávenni, havonta egyszer is alig, pedig mindent megteszek és ha együtt vagyunk akkor felejthetetlen és minden más is teljesen klappol, és szeretem, de lassan beleőrülök a folyamatos sóvárgásba... és csak azért nem csaltam meg mert tisztelem és szeretem és nem lenne fer, meg hát nem vagyunk házasok tekintve, hogy 20(L) éves vagyok, de nagyon nehéz..
Tanácsot adni nem tudok, de hát nem tudom. Minden esetben azt szoktam modnani, hogy őszinteség, és el kell modnani az igazságot, de szerintem ez itt nem ilyen egyszerű és jobb lenne ha nem tudná meg mintha beledöfnék a kést.
Mindenesetre tényleg kitartást, Neked és a férjednek is és sajnálom ami veletek történt...végtelenül szomorú, pláne hogy amúgy mennyire szereted és milyenek voltatok..
Viszont abból ahogyan írsz pár dolog lejön:
- Eszméletlen intelligenciád van,a 120-130-ammal nem nyűgöznélek le.
- Lehet hogy te vagy az évszázad írója,ha a sztori nem valódi ez egy bestseller(amennyiben ez az igaz akkor az IQ rész törölve mert összedobhattátok 6-an is)
- Ha viszont igaz akkor az összes aki lehúzott elmehet a p*csába mert nem tudják milyen a szenvedés.Nehogy nekem kinyírd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!