Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
 81/134 anonim ***** válasza:
61%

Nem tüntetlek ki, de hogy nálad kevesebb értelmes, intelligens, hűséges nőt * tudok elképzelni.

* a nem szócska kimaradt...

22L

2010. nov. 12. 19:39
 82/134 anonim ***** válasza:
59%

utolsó szerinted így lehet valakinek szép élete? ha férjét megcsalja átveri hazudik mindenkinek tesókával kefél... hazugság az egész élete

ez nem megy a végtelenségig

kérdező te is szenvedj annyit amennyit a párod és kívánom éld át a helyzetét

2010. nov. 12. 20:38
 83/134 anonim ***** válasza:
79%
Szegény nő... És a férj? Balesetet szenved, a nejének meg az a reakciója hogy elmegy kúrni a testvérével? Ha ennyire csillapíthatatlan a vágya ( már pedig más emberek is vannak ilyen helyzetben mégsem az az első hogy fütyürészve elmennek d*gni és még egy oldalon ki is írják hogy annyira élveztem amikor gerincre vágott... nagyon intelligens tényleg..)miért nem megy hivatásoshoz? Idegenhez? Vibrátor, maszti? Eléggé kéjvágyó nő lehet aki nem bírja ki d*gás nélkül.. Mert itt nem arról van szó hogy nem bírom már tovább.. Mert elég gyakran megtette! És azért többet lehet kibírni nélküle mint pár nap.. Amúgy ezt is meg lehetne beszélni korrektan.. Ha már mindenképpen ( bocs a kifejezésért, már beletörődtem úgy is le leszek pontozva) f*sz kell neked, miért nem ültél le megbeszélni a férjeddel hogy nekem ezek a vágyaim, ha megérted ha nem, stb stb... Miért kellett egyből a testvéréhez futnod? Képzeld az én szexuális életem sincs rendben és mégsem rohanok megkúratni magamat a párom bátyjával...
2010. nov. 13. 09:54
 84/134 anonim ***** válasza:
80%
utolsónál a pont. csak ennyit tudok mondani.
2010. nov. 13. 12:23
 85/134 anonim ***** válasza:
81%
LOL az intelligencia-dologgal kivertem a biztosítékot anno.Tegnap reggeli olyan 9:50 körül...jó,hogy a te véleményed is olvasni,az a baj hogy te nem törted magad többet hogy olvass.Voltak itt a kérdezőnek olyan megnyilvánulásai is amit érdemes lett volna.Nem egyből rohant a tesójához.De mindegy,mindenki véleménye számít,a tied is.Még fel is pontozlak érte.Nem egy f*szcibáló ribivel beszélsz azért tartsd már észben meg olvass már,mielőtt írsz.De igazad van,ez elítélendő és jé tényleg az.Ha inkább minden hétvégén mással dugna akkor azt ítélnéd el.Neked mindegy csak ítélkezhess. Megtetted.Ott a pont.
2010. nov. 14. 04:32
 86/134 anonim ***** válasza:
80%
Ja,arra meg hogy valaki balesetet szenved és neki milyen rossz.Nem tudom mi rosszabb,ha te szenvedsz vagy ha a szeretteid.Ha valakinek van gyereke azt hiszem ezerszer is meghalna helyette és ez lehet igaz férjre,feleségre is.Ha nézed hogy szenved akit szeretsz az is rossz,nem csak szenvedni.Ezt gondolom sokan megélték már.
2010. nov. 14. 04:37
 87/134 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Külön köszönöm azoknak, akik képesek voltak végigolvasni a hozzászólásokat és a kommenteket!

Remélem, hogy megoldódnak a magánéleti problémáitok, amelyeket a válaszaitokban említettetek és kitartást kívánok hozzá! Biztos vagyok benne, hogy több erővel és empátiával rendelkeztek, mint én, így sosem fogtok a hozzám hasonlók sorsára jutni. Irigylem az erkölcsi tartásotokat és a probléma-megoldó képességeteket. Gratulálok ahhoz, akik vagytok, nem semmi amin egyesek keresztülmennek, mégsem botlanak meg soha. Csodálom őket és érdekel a "titkuk".

Az én szegénységi bizonyítványom ez az egész sajnálatos történet, hogy ennyire belebonyolódtam. A legnagyobb baj, hogy már nem a szexualitásról szól a dolog. Az elmúlt napokban legalább ezer évet öregedtem. Sokkal könnyebb lenne "lelépni" a sógorral. Szeretjük egymást. A legjobb barát, a legjobb "harcostárs" és igen, csodálatos szerető. Szeretem a humorát, szeretem a mosolyát és szeretem a testét. Mintha ő lenne az egyetlen normális a környezetemben. Ő az , akire mindig számíthatok. De... Voltatok már úgy, hogy fájt szeretni? Hogy csak rágondolsz a másikra és ott belül beleremeg a gyomrod, a szíved is. Amikor könnyű lenne feladni, de képes vagy nem csak meghalni, de élni is a másikért. Amikor már annyi érzés van benned, hogy átlépsz valamiféle földöntúli szférába és a világ is csak általa létezhet. S ha ő nincs, akkor értelmetlenné válik minden. Amikor a szerelem szűrőjén át látva a világot akkor is felkelsz, amikor már azt hiszed, nincs tovább. de mégis van, mert érte harcolnod kell. Ezt az érzést érzem - a férjem iránt.

Az értelmetlenségeket fröcsögő, szitkozódóknak : figyelmetekbe ajánlom a 78%-os válaszadó,Miklós hozzászólásait. Legkeményebb "bírám", mégis elképesztő eleganciával, úriember módjára fejezi ki véleményét. Elfogadom a kritikát, sőt, kérem is, ha van értelme. Tanulságos esetek kerültek felszínre, illetve rengeteg elgondolkodtató dolgot olvastam, amely nagy hatást gyakorol az életemre, a jövőre. Sajnos az "Ezt megszoptad rib@anc! Dögölj meg!" - ekből okkulni sem tudok, persze mindenkinek joga van a véleményét kinyilvánítani. Mégis, ha kérhetem, inkább " Ezt megszoptad rib@nc! Dögölj meg! undorító a férjedet az öccsével megcsalni. Én azt javaslom...." Ennek így már több értelme van, s még a megvetéseteket is kifejthetitek.

Még egyszer köszönöm.

2010. nov. 14. 12:17
 88/134 anonim ***** válasza:
21%
Elolvastam az összes kommentet szóval kár a gőzért. Még mindig elítélem/elítéllek. Másnak is vannak ilyen problémái mégis a férjük mellett állnak. Én még mindig azt mondom hogy meg lehetett volna ezt értelmesen beszélni. Az intelligencia meg nem az hogy valaki tud helyesen írni. Az az alapvető szerintem. Csak ritka az ilyen ember gyiken. Jó, lehet nem a legúribb formában fogalmaztam meg a véleményem de sajnálom, belőlem ezt váltja ki, hogy szerencsétlen ipse képtelen a nemi életre már ez eleve milyen érzés lehet neki, ennek ellenére még képes a feleségét hercegnőként kezelni ő meg lefekszik a testvérével. Ez számomra elítélendő. Az meg hogy ha látod a szeretteidet szenvedni..... blablabla.. ezt te sem gondoltad komolyan. Most akkor a férj a köcsög amiért ilyen problémája van? Emberek... mindegy.. nem is érdekel. Számomra nem egy intelligens, kedves nő vagy hanem egy csaló aki elhagyta a férjét a bajban.. "Jóban-rosszban"...
2010. nov. 14. 14:36
 89/134 anonim ***** válasza:
68%

Sokkal könnyebb lenne "lelépni" a sógorral. Szeretjük egymást. A legjobb barát, a legjobb "harcostárs" és igen, csodálatos szerető. Szeretem a humorát, szeretem a mosolyát és szeretem a testét. Mintha ő lenne az egyetlen normális a környezetemben. Ő az , akire mindig számíthatok.

nem értem miért vagy miért a férjed mellett... vagy ennyire félted az állásod?

2010. nov. 14. 17:34
 90/134 anonim ***** válasza:
84%
akkor lépj le a sógoroddal. A férjedet sem kell hazugságban tartanod, neked is jobb lesz.
2010. nov. 14. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!