Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
 111/134 anonim ***** válasza:
A sógornőd beadta már a válókeresetet? Mert ha nem, akkor nem muszáj mindent vinnie, legálisan megoldható.
2010. dec. 12. 08:41
 112/134 anonim ***** válasza:
100%
Mit fogsz most csinálni?
2010. dec. 12. 15:00
 113/134 A kérdező kommentje:

Hazajöttem anyumékhoz.

És megpróbálom lezárni az életem.

2010. dec. 12. 15:34
 114/134 Pj0tr ***** válasza:
51%
Nem tudom, milyen kapcsolatod van azzal a családdal, milyen exisztenciát hagyhatsz ott, de a legegyszerűbb talán az lenne, ha huszáros vágással megszakítanád a kapcsolatod az egész családjával... A pozitív terhességi teszt ugyanakkor nem könnyíti meg a dolgod. Nem tudom, hogy felmerült-e egyáltalán benned a kérdés, de ha igen akkor a gyerek szempontjait vedd figyelembe. Mert akárki akármit mond, nem csak az a lényeg, hogy él/lélegzik stb, hanem, hogy hogyan él, milyen körülmények között.
2010. dec. 13. 14:19
 115/134 anonim ***** válasza:
18%

Úr Isten ....

Már lassan hónapok óta írsz ide, néhányan éljük az életed, sokaknak még szimpatikus is vagy/voltál, azt mondtad szereted a férjed, erre megint megcsalod, miután itt kisírtad a lelked, hogy mennyire szarul vagy?

ez számomra felfoghatatlan. szégyelld magad! Felnőtt nő ilyen felelőtlenül nem kéne, hogy viselkedjen.

drukkoltam neked, cserben hagytál engem is, a férjedet is és legfőképpen magadat! Nem vagy képes megtartani a szavad, nincs szavad!

egy orbitális nagy hiba után egy még nagyobb hibát követtél el.

Vetesd el a gyereket! Költözz édesanyádékhoz, kérj bocsánatot, hajts fejet és többet ne találkozz velük soha többé!

üdv!

2010. dec. 15. 14:06
 116/134 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem semmi. Azóta mi hír? Én azért akkor is szorítok, hogy jól alakuljon mindegyikőtök élete (kié hogyan).
2010. dec. 21. 22:32
 117/134 A kérdező kommentje:

Várom Morpheust, hogy hozza a két tablettát... Mert az biztos, hogy ez nem az én életem. A valóságban nem történnek meg ilyen dolgok, tuti a Mátrixban vagyunk és ez a valami csak egy nagyon elcseszett bug....

Elmenni... Jó lenne elszökni a világ végére, leülni egy sötét sarokba és nem mozdulni semerre. De nem engednek el... Belekeveredtem a dolgokba és már nincs megállás a lejtőn. Sosem szabadulok meg a démonaimtól, akiket én magam idéztem saját magamnak.

Valami nagyon nem kerek. Ez nem lehet a valóság.

Elmentem, de visszahoztak. Szakítottam, mégis itt vagyok. Ez a sorsom, vállalnom kell. Sosem fognak elengedni....

2010. dec. 29. 00:46
 118/134 anonim ***** válasza:
100%

hát.. te csináltad magadnak... :/

msot megint velük vagy?

2010. dec. 29. 01:00
 119/134 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy én csináltam magamnak.

Nem engednek elmenni... De még a cégtől sem...

2010. dec. 29. 01:47
 120/134 anonim ***** válasza:
0%

El nem olvasnám a világ minden pénzéért sem ennek a szappanoperának a folyatását.

De ha még együtt van a trió, a megcsalt férj a hűtlen asszony és a szertő fivér.

Akkor mindannyian dögöljetek meg! Ez lesz mind járomtoknak a legjobb megoldás.

És nem is érdemeltek jobbat.

2010. dec. 29. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!