Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?
5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.
2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.
Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?
Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.
A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.
A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.
Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?
Hazajöttem anyumékhoz.
És megpróbálom lezárni az életem.
Úr Isten ....
Már lassan hónapok óta írsz ide, néhányan éljük az életed, sokaknak még szimpatikus is vagy/voltál, azt mondtad szereted a férjed, erre megint megcsalod, miután itt kisírtad a lelked, hogy mennyire szarul vagy?
ez számomra felfoghatatlan. szégyelld magad! Felnőtt nő ilyen felelőtlenül nem kéne, hogy viselkedjen.
drukkoltam neked, cserben hagytál engem is, a férjedet is és legfőképpen magadat! Nem vagy képes megtartani a szavad, nincs szavad!
egy orbitális nagy hiba után egy még nagyobb hibát követtél el.
Vetesd el a gyereket! Költözz édesanyádékhoz, kérj bocsánatot, hajts fejet és többet ne találkozz velük soha többé!
üdv!
Várom Morpheust, hogy hozza a két tablettát... Mert az biztos, hogy ez nem az én életem. A valóságban nem történnek meg ilyen dolgok, tuti a Mátrixban vagyunk és ez a valami csak egy nagyon elcseszett bug....
Elmenni... Jó lenne elszökni a világ végére, leülni egy sötét sarokba és nem mozdulni semerre. De nem engednek el... Belekeveredtem a dolgokba és már nincs megállás a lejtőn. Sosem szabadulok meg a démonaimtól, akiket én magam idéztem saját magamnak.
Valami nagyon nem kerek. Ez nem lehet a valóság.
Elmentem, de visszahoztak. Szakítottam, mégis itt vagyok. Ez a sorsom, vállalnom kell. Sosem fognak elengedni....
hát.. te csináltad magadnak... :/
msot megint velük vagy?
Tudom, hogy én csináltam magamnak.
Nem engednek elmenni... De még a cégtől sem...
El nem olvasnám a világ minden pénzéért sem ennek a szappanoperának a folyatását.
De ha még együtt van a trió, a megcsalt férj a hűtlen asszony és a szertő fivér.
Akkor mindannyian dögöljetek meg! Ez lesz mind járomtoknak a legjobb megoldás.
És nem is érdemeltek jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!