Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/134 anonim ***** válasza:

én is kíváncsi vagyok mi lett. elég durva sztori. szerintem hülye dolog észt osztani, meg okosnak lenni ebben a sztoriban. én nem tudom mi lenne, ha párom (aki nemsokára a férjem lesz) impotenssé válna egy baleset miatt...

és akkor a feleség írta a levelet is?

megszületett a baba? az öccsel vagy?

2011. aug. 23. 15:17
 132/134 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet mostanság veled? Remélem, sikerült mindent megoldani! :)
2014. aug. 23. 10:23
 133/134 anonim válasza:

Uhh ez nagyon durva. Te nemvagy semmi. Nemtudom, higy kamuztál vagy tényleg igaz volt de hatalmas. Nemtudom, hogytudtad ilyen természetesen mondani de oké. Az észt nem osztom mert eltelt 5 év azóta, de kiváncsi lennék mi van veled azóta. Teljesen megértelek ha egész nap eggyütt voltál az öccsével nyilván való, hogy lett köztetek valami. Velem is hasonló a helyzet csak velem mostanába. Nem mondom rad, hogy qurva vagy de a te életed se semmi. Ha gondolod irj privit.

25/N

2015. márc. 27. 11:28
 134/134 anonim válasza:
Szia! Megvagytok meg?
2021. febr. 16. 22:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!