Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?
5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.
2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.
Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?
Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.
A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.
A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.
Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?
Mit nekem novella?! Kikérem magamnak ezt a hangnemet! Ez az új magyar kasszasiker, 7 Oscarra jelölve!
Két tűz között - magyar animációs gyurmahorror
Főszereplők:
A feleség : Dobó Kata
A férj : Stohl András
Az öccs : Rékasi Károly
COMING SOON - Hamarosan a mozikban!
Szerintem itt én most már tényleg kiszállok. Köszönöm az eddigi válaszokat, főleg aki komolyan segíteni próbált, nem csak szórakozni és vitatkozni jár ide.
Hm, jó hogy már nem te vagy megsértődve.
Bocs a humorért, azt hittem érted. Tévedtem. És az egész nem volt szórakoztató, ráadásul én is próbáltam régebben segíteni.
Én is próbáltam viccesen válaszolni. Úgy tűnik, hogy a humorérzékem már régen elveszett.
A kérdésre válaszolva : nem derült ki,hogy ki írta a levelet. A sógorom 3,5 éves gyereke kizárt.
Szia!
Leírnád, hogy mi történt azóta? Nagyon kíváncsi lettem, amíg olvasgattam.És van benned írói véna (nem azért írom, mert hogy kitaláltad, hanem mert rendesen beindultam azon, ahogy ecsetelted az öcsi "szexuális szokásait" :D)
Én nem vagyok egy kitartó ember, úgyhogy biztos a könnyebb utat választanám, lelépnék az öcsivel.
Várom válaszod.(vagy privit, ha nem akarod már ide leírni)
Hát lusta voltam végigolvasni a 11 oldalt, de semmi elítélendő nincs a dologban, hiszen a férjed képtelen rá. Nem várhatja el (és ha szeret nem is várja), hogy amiért ő nem tud, te ne csináld. Az persze más kérdés, hogy sokkal korrektebb lett volna megbeszélni vele (még ha elég kínos is a szitu), hogy szeretlek szívem, de nekem szükségem van a szexre. És a többi, amit érzel...
Viszont az még kellemetlenebbé teszi a dolgot, hogy pont az öccsével. Az öcsinek pedig majd a saját asszonyával kell lerendeznie.
A kérdés régi, nem tudom figyeled-e még, de azóta mi történt?
Ami történt :
Októberben szakítottunk - novemberre beletörődött.
Azután otthagyta a feleségét és megkérte a kezemet.
Elkezdett edzeni, nyomja magába a tesztos cuccokat - és mindig kanos.
3 hete leitatott és megfektetett. Azóta megint "együtt vagyunk".
Ahogy illik, úgy bebuktuk a dolgokat. Nyilvánosan senki nem mondja ki, de mindenki tudja.
2 hete a férjemnek csak a hátát látom - néha.
A cég becsődöl, az ex-nej visz mindent, amit tud.
Ma, amikor szakítani akartam vele, közölte, hogy belepusztul, ha elhagyom. De nyugodjak meg, előtte még elvágja a torkom....
Nagyjából ennyi, szép az élet.
És a slusszpoén : a felesége jött rá a dologra....
Ja, van még egy "vicces" : 3 hete nem vett fel óvszert. Úgyhogy az első megkönnyebbülésem ellenére ma gazdagabb lettem egy pozitív terhességi teszttel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!