Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csalom a férjemet és hétfőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?

Figyelt kérdés

5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.

2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.

Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?

Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.

A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.

A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.

Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?

2010. okt. 16. 00:59
 101/134 anonim ***** válasza:
52%
Kedves Árpád, karácsonykor jelenik meg a novella. Addig marad a feszült várakozás.:)
2010. nov. 29. 21:20
 102/134 A kérdező kommentje:

Mit nekem novella?! Kikérem magamnak ezt a hangnemet! Ez az új magyar kasszasiker, 7 Oscarra jelölve!

Két tűz között - magyar animációs gyurmahorror

Főszereplők:

A feleség : Dobó Kata

A férj : Stohl András

Az öccs : Rékasi Károly

COMING SOON - Hamarosan a mozikban!

Szerintem itt én most már tényleg kiszállok. Köszönöm az eddigi válaszokat, főleg aki komolyan segíteni próbált, nem csak szórakozni és vitatkozni jár ide.

2010. nov. 29. 22:02
 103/134 anonim ***** válasza:
51%
Én komolyan kérdeztem, akár privátban is válaszolhatsz. Ki derült már, hogy ki a rejtélyes zsaroló?
2010. nov. 29. 22:48
 104/134 anonim ***** válasza:

Hm, jó hogy már nem te vagy megsértődve.

Bocs a humorért, azt hittem érted. Tévedtem. És az egész nem volt szórakoztató, ráadásul én is próbáltam régebben segíteni.

2010. nov. 29. 22:56
 105/134 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam viccesen válaszolni. Úgy tűnik, hogy a humorérzékem már régen elveszett.

A kérdésre válaszolva : nem derült ki,hogy ki írta a levelet. A sógorom 3,5 éves gyereke kizárt.

2010. nov. 30. 06:27
 106/134 anonim ***** válasza:
51%
Köszönöm a választ, úgy látszik elkerülte a figyelmemet, hogy a sógorodnak csak egy gyereke van. Kiváncsi lennék meddig tudod ezt az egészet magadban tartani és eltitkolni a férjed elől. Bár ez már nem fog itt kiderülni úgy hiszem.
2010. nov. 30. 10:59
 107/134 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elutaznék, hogy ne érjen inger, ott "átprogramoznám" az agyam, hogy holnaptól nincs öccs, nem is volt SOHA. És élném az életem, nem engedve magam a kísértésbe soha de soha többet. Kitörölném az agyamból a történteket. Képesek vagyunk rá, ha nagyon akarjuk!
2010. nov. 30. 14:39
 108/134 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Leírnád, hogy mi történt azóta? Nagyon kíváncsi lettem, amíg olvasgattam.És van benned írói véna (nem azért írom, mert hogy kitaláltad, hanem mert rendesen beindultam azon, ahogy ecsetelted az öcsi "szexuális szokásait" :D)

Én nem vagyok egy kitartó ember, úgyhogy biztos a könnyebb utat választanám, lelépnék az öcsivel.

Várom válaszod.(vagy privit, ha nem akarod már ide leírni)

2010. dec. 11. 14:55
 109/134 Pj0tr ***** válasza:
100%

Hát lusta voltam végigolvasni a 11 oldalt, de semmi elítélendő nincs a dologban, hiszen a férjed képtelen rá. Nem várhatja el (és ha szeret nem is várja), hogy amiért ő nem tud, te ne csináld. Az persze más kérdés, hogy sokkal korrektebb lett volna megbeszélni vele (még ha elég kínos is a szitu), hogy szeretlek szívem, de nekem szükségem van a szexre. És a többi, amit érzel...

Viszont az még kellemetlenebbé teszi a dolgot, hogy pont az öccsével. Az öcsinek pedig majd a saját asszonyával kell lerendeznie.

A kérdés régi, nem tudom figyeled-e még, de azóta mi történt?

2010. dec. 11. 15:18
 110/134 A kérdező kommentje:

Ami történt :

Októberben szakítottunk - novemberre beletörődött.

Azután otthagyta a feleségét és megkérte a kezemet.

Elkezdett edzeni, nyomja magába a tesztos cuccokat - és mindig kanos.

3 hete leitatott és megfektetett. Azóta megint "együtt vagyunk".

Ahogy illik, úgy bebuktuk a dolgokat. Nyilvánosan senki nem mondja ki, de mindenki tudja.

2 hete a férjemnek csak a hátát látom - néha.

A cég becsődöl, az ex-nej visz mindent, amit tud.

Ma, amikor szakítani akartam vele, közölte, hogy belepusztul, ha elhagyom. De nyugodjak meg, előtte még elvágja a torkom....

Nagyjából ennyi, szép az élet.

És a slusszpoén : a felesége jött rá a dologra....

Ja, van még egy "vicces" : 3 hete nem vett fel óvszert. Úgyhogy az első megkönnyebbülésem ellenére ma gazdagabb lettem egy pozitív terhességi teszttel....

2010. dec. 12. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!