Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalom a férjemet és hétfőn kaptam ezt a levelet:"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. "Igaz lehet?
5 éve képtelen a férjem a nemi életre.Ennek ellenére szeretem őt és nem akarom elhagyni.
2 éve szexuális kapcsolatom van az öccsével.
Hétfőn kaptam a fent említett e-mailt a privát postafiókomra és azóta idegbajos vagyok. Szerintetek tudhat valamit az illető? Vagy ez csak egy rossz vicc?
Tudom hogy egy büdös nagy qrva vagyok, a megfelelő helyen és időben utálom is magam érte.
A sógorom először azt mondta, hogy tutira valami 10 éves kölyök szórakozik, mindig nagyon ügyeltünk a részletekre, nem tudhat senki semmit. Ma már azt mondta, hogy jobb is lenne ha kiderülne, akkor legalább nem kellene ez a titkolózás és végre vége lenne ennek a bujkálásnak, "hivatalosan" is együtt lehetnénk. Én mondtam neki, hogy ebben csak az a bökkenő, hogy én NEM AKAROK ELVÁLNI! Jól össze is vesztünk, na de mindegy.
A durva az, hogy anyósom kb. 2 hete nekem szegezte a kérdést, hogy mit tudok a kisebbik fiáról, ki a szeretője. Együtt vagyunk egész nap, tutira én falazok neki...Mert ő biztos benne, hogy van a fiának valakije, mostanában láthatóan megváltozott.
Ezek után szerintetek is alaptalan a félelmem?
Nem kértem felmentést. Sem megértést és együttérzést. Feltettem egy kérdést, ami mára nagyjából aktualitását vesztette.
Válaszoltam a felmerülő kérdésekre és reagáltam a hozzászólásokra. Természetesen mindenkiét köszönöm!
A továbbiakban nem szükséges kifejteni, hogy bár olvastad a leírtakat, ennek ellenére megvetsz. Köszönöm a lehetőséget, de nem célom a bűnbocsánat, illetve nem ezen az oldalon.
Amit tettem, azért vállalom a felelősséget. Elfogadom a büntetést, bármi legyen is az.
Ajánlom figyelmetekbe az Egy csepp energiád vödrébe című könyvet. Nagyon jól leírta a szerző, hogy is van az, amikor találnak valakiben hibát, rögtön körbeállják és megpróbálják szétcincálni. Mindig van egy falu bolondja, mindig szükséges egy iskola lúzere. És mindig jó, ha megjelenik egy - a közerkölcs ellen vétő - ember, akin levezethetjük saját életünk frusztrációit és fölé emelkedhetünk valamiben.
A hozzászólások stílusával nem engem minősítetek, hanem saját magatokat.
És most mit fogsz tenni, kedves kérdező?
Hogyan tovább? A férjed impotenciája nem kezelhető? Ha az én párom impotens lenne, a világ végére is elmennék, hogy meggyógyulhasson és ha mégsem lenne rá gyógymód... őszintén szólva én sem tudom, mit tennék, de iszonyat mód szenvednék. Én nem ítéllek el, mert mindenki követ el olyan dolgokat, amibe bele se gondol, mennyire balul sülhet el, és amikor már nyakig benne vagyunk akkor döbbenünk rá, hogy k.rva nagy gáz van. Remélem, sikerül kikecmeregned ebből a helyzetből és mindenki számára a legkevésbé fájó megoldás születik. Én a helyedben elválnék majd a testvérrel is megszakítanám a kapcsolatot és lelépnék valahova jó messzire és új életet kezdenék.
Sziasztok!
Az eredeti kérdés valóban aktualitását vesztette, de a körülmények boncolgatása talán még érdekes lehet.
Szerintem egyszerűen rossz helyről indul ki a dolog kezelése, mivel az összes hozzászólás azon alapszik, hogy megcsalod a férjedet az öccsével.Hogy az ÖCCSÉVEL csalod meg. De be kell látnod neked is és a többi válaszolónak is, hogy ez olyan lenne, mintha az apáddal vagy a bátyáddal szexelnél. A rokon TABU, a férfi rokon nem szexuális partner. Még az unokatestvér is necces, az én felfogásom szerint legalább is. De te nem a sógoroddal csalod a férjedet. Viszonyod van a kollégáddal, egy közeli baráttal vagy az exeddel. Te már réges régen nem kezeled őt rokonként. Ha meg igen, akkor tényleg nagyon aberrált vagy és jobb, ha elásod magad vagy leugrasz egy jó magas helyről.
Azért vagy képes ezt a viszonyt 2 éve folytatni, mert őt, mint pasit nézed és csak olykor ér el a tudatodig, hogy ő a férjed testvére. Jöhet a duma a külső hasonlóságokról, bla-bla-bla...Egyszerűen mindketten ugyanabba a típusba tartoznak, ami neked tetszik. Ilyen alapon a postás is hasonlíthatna a férjedre, mert pl. magas, barna hajú 30-as pasi. Ez nem indok és nem mentség. Nem tőlünk kell a feloldozást kapnod, hanem saját magadtól!
A férjed meg szerintem ha nem hülye, igenis sejti a dolgot. Ha két ember intim viszonyban van, az a testbeszédükből lejön, bárhogy is megjátsszák magukat. Írtad, hogy mennyire szereted, stb. De tudod mit? Te nem szereted őt. Már régóta nem belé vagy szerelmes. Az emlékét szereted, azt, aki volt, nem az aki a balesete után vált. És ez nem a szexről szól. Nekem is élt át a férjem egy nagyon durva balesetet, tudom mennyire megváltoztatja az embert. És igen, mi mindketten megküzdöttünk egymásért. Soha nem lesz ugyanaz, aki volt. Az én férjem is megtört. Hónapokig begubózott, nem mártírkodott, de a férfiak szerintem így dolgozzák fel azt, ha kudarcot vallottak valamiben. Mert egy baleset tehetetlensége egyenlő a kudarccal számukra. Nem volt könnyű újrakezdeni az életünket, a két gyerekünk azonban erőt adott. Újra egymásba szerettünk, igaz két teljesen más/új emberként. Na, ez nálatok elmaradt. Élsz az emlékekért. Most tiltakozol magadban, de őszintén, mikor volt BÁRMI közös programotok? Mikor csináltatok utoljára valamit együtt? Hiába hangoztatod hogy szereted, stb. Nem elégít már ki, nem csak szexuálisan, hanem sehogy sem. És nem baj, ha más utat keresel, de jó lenne, ha leszállnál a magas lóról és elfogadnád, hogy VÉGE. Engedd el őt, hogy ő is elengedhessen téged és mindketten új életet kezdhessenek. Amíg melletted van, addig ő sem tudja feldolgozni az impotenciáját, mert folyamatosan emlékezteted a jelenléteddel arra, ami VOLT és már SOHA TÖBBÉ NEM LESZ!
Azt is érdekesnek találom, hogy az öccs szerepéről egy szó sem esik. Pedig ő talán még rosszabb, mint te. Az, hogy ha egy apa cserbenhagyja, megcsalja a gyereke anyját, azt, aki vállalkozott arra, hogy a génjeit továbbviszi, szóval arról is megvan a véleményem, de az egy külön fejezet lenne, egyszóval összefoglalva FÉREG! Ő talán viccből nősült meg? És nem elég, hogy csalja a feleségét, még a testvére nőjére is ráhajt! Elég gerinctelen ember az a férfi, aki ilyet tesz. A pasiknál van egy hallgatólagos megegyezés, hogy a haverom nőjére, exére vagy nőrokonára nem nyomulok. Hát még a testvéremére! Ebből gondolom, hogyha nem színesfémkereskedő orkok vagytok, akkor ő sem tekint a sógornőjének téged. Egyszerűen rárabolt a kolléganőjére. Ő már kezd felébredni, látszik is a hozzáállásából, hogy ő szeretné, ha minden kiderülne és vége lenne a hazudozásnak.
Jó lenne, ha te is abbahagynád ezt a becsapósdit, legelsőként magadnak valld be az érzéseidet. Onnantól kezdve már egyszerűbb lesz a dolgok felvállalása.
Kedves 14:02!
Nem akarok bunkó lenni de a fenéért nem lehet elolvasni a hozzászólásokat? Nem, nem kezelhető egyáltalán a férje impotenciája, maradandó sérüléseket szenvedett.. Ha valaki írni akar egy kérdéshez akkor olvassa végig, igen azt a 10 oldalt és nem teszi fel századjára is azt a kérdést amit már mások megtettek..
Köszi
Köszönöm a hozzászólásokat és tanácsokat!
Nem tudom, hogy olvassa-e még valaki, de Miklós egyik hozzászólását idézem :
"valamint ha a férj szemszögéből akarod nézni a dolgokat akkor próbálj meg férfi aggyal gondolkozni, nem nőivel.
Lehet h te mint NŐ hálás lennél, h melletted marad, de a férj nem egy nő hanem egy FÉRFI, más értékrendje van. Ott van a férfi büszkeség ami egy egész életen át meg kell hogy maradjon. Én úgy gondolom h ez az egyik legnagyobb megaláztatás amit egy férfi kaphat. Ezerszer jobban kívánnám azt h váljunk el, mint h az akit szeretek a lelkiismeretfurdálása miatt és megszokásból maradjon velem."
Ennek az igazságára most döbbentem rá. És alapjaiban rázta meg az életemet.
Ma kaptam egy levelet, annak az egyik sora nyitotta fel a szememet.
"...tudd,hogy ha a férjed rájön - akkor hülyére veri az öccsét.És ezt komolyan mondom.Én azt tenném....És igaza is lenne ... "
Az adott szövegkörnyezetből kiragadva talán nem olyan drámai,de ez a mondat indított el egy beszélgetést, aminek a végén a "tettestárs" azt mondta :" Miért? Mégis mire számítottál? Majd megdicsér mindkettőnket? Talán még meg is köszöni?"
Többen, többször elmondtátok ezeket, mégis most értettem meg.
Nagyon sajnálom.
Járna a férjednek az elég tétel. De adott esetben ne mond el neki mégse! Van elég baja. Csak hagyd el! Rossz romantikus tragédia lesz már csak az életetek együtt, akár plátói kapcsolatban is. Felejtsd el az egész családot anyósostul. És ha van gerinced, akkor az öcsét is elfelejted egy életre! Az lesz a te büntetésed, jogos büntetésed, hogy ki esel a pikszisből, a családi cégből.
Ui.: Ha igazi gentleman az urad, lelövi a szertőd és utána magát!
Megmondom őszintén csak a 40% olvastam a hozzászólásoknak.
Kérlek kedves kérdező válaszolj a fenti kérdésemre. Elolvastam az összes hozzászólásod. De nem hagy nyugodni, hogy akkor végül is ki volt a "gyilkos"?
Én először az anyósra tippeltem, de ő valószínüleg nem tud e-mailt írni (ha email volt az a bizonyos levél).
A következő gyanusítottam a sógor felesége volt, ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás. De alapos gondolkodás után rájöttem, hogy nem zárhatóak ki a sógor gyerekei sem.
Már majdnem belenyugadtam ebbe a végeredménybe, amikor eszembe jutott a takarítónő! Vajon ő miért tenne ilyet?
Nos nyomozásom itt megrekedt. Kérlek válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!