Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apám nőgyógyász, én pedig mégsem értek a nőkhöz el vok keseredve?
"Nem tanítják, de mint párválasztási pszichológia nagyon sok információ van róla. És el kell h keserítselek, mert meg lehet érteni a nőket, és azt is h miként alakul ki náluk a vonzalom,"
Bocs, nem hiszek a pszichomókusokban. :)
A nők legnagyobb része pedig nem gondolkodik racionálisan, ez a meggyőződésem.
"A nők legnagyobb része pedig nem gondolkodik racionálisan, ez a meggyőződésem."
Pont ez a lényeg. Külön kell értelmezni a nő tudatos énjét (ego), és a tudattalant (Io). A tudatossal cselekednek, te a tudat-talan irányítja őket. A tudattalan (ösztönös) pedig MINDIG (!!!) erősebb a tudatosnál. Csak tudni kell mire vágyik az ösztönös énjük. Ezért van pl h a kedves, udvarias srácot aki szereti őket, otthagyják a bunkó, flegma, kicsapongóért... :)
"Csak tudni kell mire vágyik az ösztönös énjük. Ezért van pl h a kedves, udvarias srácot aki szereti őket, otthagyják a bunkó, flegma, kicsapongóért... :)"
Az ilyen nőket meg én hagyom ott, és szerintem meg is érdemlik a sorsukat. :)
"Ha egy nőt szeretsz, és ezt a tudtára is adod, azzal nem azt éred el nála h szeretni fog, hanem azt h kiszeret belőled."
Mondom, az ilyen nőket elkerülöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!