Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkhoz szólna a kérdése elsősorban. Ti féltékenyek vagytok a barátnőtök férfi orvosaira (háziorvos, nőgyógyász bármi)?
Ha igazán bízok a másikban akkor senkire nem vagy féltékeny.
Én nem vagyok egyébként féltékeny.
hát háziorvosokról kérdezel, és pont az oltást mellőzzük? :D
amúgy komolyan, sztem kicsit túloz a párod, szerencsétlen orvos annyi beteget lát, meg a nőgyógyász h egy életre nem néz nőre... nem h még féltékeny legyenek rá
te hülye vagy...
alapbol az orvos nem kezdhet a betegével, mert akkor suttba megy a praxisa...-.-''
azért ennyi idősen igazán éreznie kéne a különbséget, hogy te nem pasizni mész, hanem beteg vagy és orvosi ellátásra van szükséged (éves kontroll a nődokinál ugyan olyan fontos)
nagyon elcsodálkoztam most ezen a kérdésen, főleg hogy már nem tini, és mégis így viselkedik.
És akkor hogy működik ez nálatok? ne adj isten nem jársz orvoshoz miatta? vagy doki látogatás előtt (gondolom te sem jókedvedben szabadidődben jász oda) megy a veszekedés hogy ne menj? eléggé gyerekesnek gondolom, és semmiképp sem normális dolognak
Jó pasi a háziorvosod? :D enyém az (L)
Itt tökmindegy a nem, mert csajok is lehetnek féltékenyek a párjuk női orvosaira, így a kérdés úgy lett volna jobb, hogy féltékeny típusú emberektől kérdezed.
Én egy védőnőt ismerek, akinek a férje orvos, és parázik, hogy megcsalja a betegeivel, főleg ha ügyeletben van.
Szavazzatok le, ha akartok, de ez egy létező helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!