Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőgyógyász (férfi) párjának leni?
Úgy értem, érdekelne, hogyan ismerkedtetek meg, hogyan fogadtad a szakmáját, voltak-e kínos félreértések, stb...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én ugyan nem vagyok az, de ne arra gondoljál, hogy egész nap csinos fiatal nőket nézeget, fogdos...
A lakosság nagyon kis része ilyen. Sok az elhízott, csúnya, ápolatlan öreg asszony, nagyrészt azokkal kell foglalkoznia :S
Köszönöm a válaszokat!
Igen, az azért más lehet, ha már egyetemista korukban ismerték egymást... és nem is féltékenység van a kérdés mögött - bár valóban az is megfordul a fejemben! Rengeteget dolgoznak, állandóan készenlétben kell lenni, hisz sokan megfogadják orvosnak . és igen, sokszor csinos nők... és akkor még ott vannak az ápolő-szülésznőkkel való viszony...
Számomra ez egy nagyon tiszteletreméltó szakma, felnézek rájuk! - érdekelne egy feleség-barátnő látásmódja, tapasztalatai....
Köszönöm!
Szia az én barátom nőgyógyász, de mivel ő egy elég komoly felfogású férfi ezért szigorúan csak munkaként kezeli (már az apja is nőgyógyász volt)
Tudod ebbe a szakmába ha meglát egy női nemiszervet természetes dolognak számit már, főleg ha egy nap a 100.-at látja!
De ez nem feltétlenül csak erról szól... vannak veszélyeztetett kismamák akikre különösképp odakell figyelni, vannak koraszülött, beteg csecsemők akiknek az életéért minden tudásukkal kell küzdeniük!
A féltékenységgel kapcsolatban annyit, hogy a nőgyógyászhoz a nők általában nem társkeresési célból jönnek, a nővérek és az orvosok között pedig nem szokás tul "bizalmas" kapcsolatot kiépiteni mivel minden nővérnek megvan a maga munkája ami általában nem kevés!
Köszönöm a válaszod! ( bár azért ezzel a "nem bizalmas viszonnyal" az orvosok-nővérek között nem egészen értek egyet, én is eü.s vagyok...)
Nem is a féltékenység része izgat igazán, hanem amit épp írtál, hogy hogyan lehetek én különleges számára? - nekem emiatt vannak félelmeim picit, épp azért mert annyi nemiszervet-nőt lát, kicsit feszélyez engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!