Melyik a jobb nőgyógyász a férfi vagy nő?
Nem a nemén múlik. Férfiak között is vannak jók és rosszak, nők között szintén.
Én eddig 3 dokinál voltam, két férfinél és egy nőnél. A nő és az egyik férfi jó volt, kedves, türelmes, óvatos, a másik férfi sem volt vészes, de kicsit durván vizsgált.
én is mindig azt hallom hogy a férfiak jobbak hiába érzi magát szintemindenki sokkal kínosabbnak meg kiszolgáltatotnak magát
próbálom magamat nyugtatni hogy neki ez napi rutin és még előttem nagyon sok nőt vizsgált már meg és még előtte beszélgetni is fogunk egy kicsit hogy mit is fog csinálni meg ha anyu ezt az orvost ajánlja meg ő is ehhez szokott járni az is megnyugtató :) szóval próbálok felkészűlni lelkiegbe meg mindenki azt modja meg olvasgattam is hogy ez 2-3 perces vizsgálat hamar túl leszek rajta
20:40
Az uszodában is a férfi öltözőben vetkőzöl?..?..
Keres egy női dokit, aki egyébbként is fogékonyabb kell hogy legyen a női problémák iránt, hiszen "kollegina", a férfi doki meg csak tanulta könyvből amit tanult és próbálja alkalmazni.
Nézz körül, a női nőgyógyászok is női nőorvoshoz mennek!!
Pedig ők biztosan tudnak valamit.....
"Addig jó, amig a nők elhiszik, hogy csak egy "munkadarabok"
a vizsgálat alatt..."
ezt egy férfi nőgyógyász mondta.....
szerintem is női dokit válassz, pláne először, jóval könnyebb elötte vetkőzni, terpeszteni, mint egy idegen férfi elött.
Már vannak egyre többen, érdemes körülnézned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!