Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik a jobb nőgyógyász a...

Melyik a jobb nőgyógyász a férfi vagy nő?

Figyelt kérdés
jövőhéten megyek az első nőgyógyászati vizsgálatra és kicst parázok ami szerintem teljesen normális,és vélményeket kérek a fent említett kérdésemre esteleg tapasztalokat.Anyu szerint a férfi doki sokal jobb.
2011. nov. 6. 15:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Először én is nő nőgyogyóhoz jártam, aztán pár év múlva rájöttem, hogy nem ez a lényeg. Szakmaiság, bizalom sokkal fontosabb szempontok, mint az illető "neme".
2011. nov. 7. 10:41
 12/29 anonim ***** válasza:
18%

kedves Anna!

bizonyára igazad van,a szakmaiság rendkivűl fontos, ezért is gondolom többek között, hogy ha egy szakmailag jól felkészült nő vagy férfi között kell választani, akkor minden a nő mellett szól, hiszan ő "fél"szavakból is kell hogy értsen, tekintve, hogy neki is ugyanolyanja van mint neked, és nem csak könyvből tanulta, mint férfi kollegája.

Feltehetőleg átérezte ugynazokat a problémákat is ami neked van éppen, és még plussz a szemérmességet is könnyebb elviselni, mint egy idegen férfi elött.

Valószinüleg nem véletlen, hogy a magyar női nőgyógyászok is nőhöz járnak inkább, mint férfi kollegájukhoz.

Azonkivűl, a "fejlett" nyugati társadalmakban is már messze 50% felett vannak a nők a szakmában, csak nálunk, illetve a volt "keleti" országokban ilyen nagy arányú a férfiak nyomulása, ami sok más mellet, valószinüleg a rendkivűl jó pénzkereset miatt van...

A fiatal lányoknak elég gond az idegen elötti kitárulkozás, nem hiszem hogy tetézni kellene ezt még a férfi doktorok "kiváncsiságával" is..

Ezért javaslom első alkalommal legalábbis, a női nődokit.

2011. nov. 7. 11:21
 13/29 anonim ***** válasza:
18%

11:21

szerintem igazad van, hozzátenném még, hogy

valószinüleg az esedékes szűréseken is jóval nagyobb számban vennének részt a nők, ha női-nődokik lennének túlsúlyban....

2011. nov. 7. 11:25
 14/29 anonim ***** válasza:

ma 07:51-nek

Nem, egyrészt nem szeretek uszodába járni. Ha mégis olyan helyen vagyok, ahol közös öltöző van, akkor is igyekszem úgy öltözni, hogy senki ne lásson, nő se. Nekem akkor is sokkal furább egy női nődokinál. Más emberek vagyunk, azért nem kell máris lehurrogni.

2011. nov. 7. 11:40
 15/29 anonim ***** válasza:

11:40

Nem, dehogyis! Nem akartalak én bántani, csak olyan furcsa nekem, hogy férfi doki előtt szivesebben vetkőzöl, mint női elött...

A körzetid is férfi?..

2011. nov. 7. 12:38
 16/29 anonim ***** válasza:
9%

11:40

nekem is érdekes ez, hogy terpesztéskor kevésbbé zavar a férfi doki, mint egy női doki...

ahogy már irtam:

"Addig jó, amig a nők elhiszik, hogy csak egy "munkadarabok"a vizsgálat alatt..."

2011. nov. 7. 12:45
 17/29 anonim ***** válasza:
A körzetim is férfi. A nődokim meg egy régi ismerősöm, pont azért mentem hozzá, mert tudom, hogy sosem nézne rám "úgy". És a többi betegére sem. Különben nincs nagy bajom akkor se, ha női dokival találkozom, volt szerencsém párhoz - sőt, én is nőnél kezdtem anno, mert azt hittem, hogy jobb, de később rá kellett jönnöm, hogy a férfiakkal jobban megtalálom a hangot. Nekem sokkal furcsább, ha egy nő nyúl hozzám ott lent, mint ha egy férfi. Mondjuk így is, úgy is "nemszeretem" dolog, bár két terhesség után már sokkal könnyebb.
2011. nov. 7. 14:35
 18/29 A kérdező kommentje:

próbála női dokit keresni de sajnos itt védiken nagyon kevés van és a hírűk se valami jó sajnos :/

anyukámmal beszélgettem erről és ő is ajánlott nekem egy dokit akihez ő is jár azt modja nagyon aranyos és megbízható fendesen megvizsgál,szóval ha ő azt mondja akkor csak jó lehet :)ez egy kicsit meg is nyugtat de nehéz lesz leküzdeni a szégyenlőséget de egyszer túl kell esnem rajta sőt még a mai napon még a tanárnőmmel is beszétem erről mindenki azt mondja hogy ez 2-3 perces vizsgálat hamar túl leszek rajta (remélem) csak olyan hosszúnak tűnik ez az egész vizsgálat ahogy itt mondják meg leírják :/

2011. nov. 7. 15:42
 19/29 anonim ***** válasza:

Hát akkor nincs más hátra, mint anyukád dokija...

próbáld anyukádat magaddal vinni és menjetek együtt...

2011. nov. 7. 16:00
 20/29 A kérdező kommentje:
gonolkodtam rajta vagy ha ő nem akkor a pasimat elhívom :)
2011. nov. 7. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!